Mikrofon0 Tugces09 normalde anlattıklarına göre arada giren bir ağrı sanırım ama benim ki geçmiyor bakalım süreç nasıl işleyecek 🙃 umarım sizde çok beklemezsiniz☺️
Mikrofon0 Seyda_Seyda gelip giden bir ağrı değil ki karnım taş gibi bide âdet sancısı çekiyorum gibi hani olacağımız gün çok ağrır ya öyle banyo yaptım ama geçmedi neyi tutacağımı bilmiyorum 🙈
isimsiz19 Mikrofon0 evde egzersiz yapın doğum hareketleri yapın sizin için de iyi olur rabbim bir avazda doğurmayı nasip etsin
isimsiz19 Mikrofon0 Evet olabilir sancı sayar indirdiniz mi bir ılık duş alın sonrasında geçmezse doğum başlamış olabilir
Mikrofon0 isimsiz19 duş aldım yarım saat sonra tekrar aynı şiddetle geldi hareket yapmaya çalışacağım şimdi ama gelip giden bir ağrı değil bakalım nasıl olacak ☺️
Mikrofon0 isimsiz19 ağrım aynı hâlâ hiç geçmedi eğilmek falan zor şuan baya oturunca da baskı hissediyorum arada kasılma oluyor şuan ama ağrım var baya 🥴 bide hafif hafif çamaşırım ıslanıyor kaçak olabilir mi 🙈
Hilalll1616 Mikrofon0 ya bize de haber verin, ben de yarın gideyim diye sabrediyorum. Nişan falan gelmedi bende ama geçmeyen Regl ve bel ağrısı normal mi çok merak ediyorum
Hilalll1616 Mikrofon0 ya bende de durum aynı. 2-3 gündür Regl olacakmışım gibi kasıklarım ve bacaklarım ağrıyor, hatta bugün bir ara çok ağrıdı kalktım yürüdüm evde biraz, düzenli olarak ağrıdığı için sancı mı diye takip de yapamıyorum
Mikrofon0 Hilalll1616 yok ne açılma ne sancı çıktı evdeyim şuan ama hâlâ ağrım var bende anlamadım ümitsiz vaka gibiyim @isimsiz19
Mikrofon0 Hilalll1616 yok ne açılma ne sancı çıktı evdeyim şuan ama hâlâ ağrım var bende anlamadım ümitsiz vaka gibiyim 🥺