Mikrofon0 Hilalll1616 yok ne açılma ne sancı çıktı evdeyim şuan ama hâlâ ağrım var bende anlamadım ümitsiz vaka gibiyim @isimsiz19
Mikrofon0 Hilalll1616 yok ne açılma ne sancı çıktı evdeyim şuan ama hâlâ ağrım var bende anlamadım ümitsiz vaka gibiyim 🥺
Hilalll1616 Mikrofon0 yaa ben de çok ümitlenmiştim 🤦🏽♀️ yarın bende de bir şey çıkmayacak kesin, psikolojik sanırım biraz da 🙄
Hilalll1616 Mikrofon0 ben de gittim bugün kontrole, keyfi yerinde hiçbir gelişme yok 🤷♀️ doktor Regl ağrısı gibi ağrıların normal olduğunu, bu ağrıların olması gerektiğini söyledi, yani yine aynı kapıya çıkıyor sanırım doğum sancısı gelirse anlarmışız 😅
Tugces09 Mikrofon0 yürüyüş squat ördek yürüyüşü ve ılık duşa devam o zaman inşallah acilmaniz çabuk ilerler ve sağ salim kucaginiza alırsınız 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Mikrofon0 Hilalll1616 ama ağrılarım çok kötü belim uyutmuyor uykudan kaldırıyor neyin ağrısı bu bilmiyorum
mercan_4 Ben de aynı şekilde regl ağrısıyla uyandım geri de uyuyamıyorum ama belli dkda bir vuran bir ağrı yok henüz 40+0
elifyksln Kızlar bende 37+2 deyim ama az önce uykumdan uyandıran bel ağrısı ve bacaklarıma vuran bi ağrıyla uyandım sancı mıdır acaba
Plakkafa_ Hilalll1616 kaç haftaliksiniz benimde suan kasiigimda gecmeyen bi agri var belimde de 34+4 üz
Tugces09 Mikrofon0 aaaaaa gözünüz aydın 🧿 darısı bize inşallah 🙏🏻 nasılsınız nasıl geçti güzeldir inşallah 🙏🏻
Hilalll1616 Mikrofon0 yaa dün gece hiçbir şey yoktu hani ne sancı ne açılma 😂 nasıl bugün doğurdunuz inanamıyorum, ağrılarınız mı arttı nasıl oldu çok merak ettik bizi de aydınlatın
Hilalll1616 Plakkafa_ 37 deyim tam, benim de özellikle geceleri geçmeyen Regl ağrım oluyor ama sancı çıkmadı bugün, doktor normal bunlar dedi 🤷♀️