Fatma96 Gizem111 suyun gelmediyse dayanabildiğin kadar dayan ama ıkınma hissi büyük abdestin gelmiş gibi bi his yada vajina bölgende doluluk hisssi bişey oturmuş gibi hissedersen bekleme sakın
Fatma96 Gizem111 dayanamıcak şekildeysen git doktora başka bi sıkıntı olmasın sonra evde çekemivwk durumdaysan sancını sıcak duştan hemen çıkmasaydın agrına iyi gelir belki
Mikrofon0 isimsiz19 bir şey soracaktım da iki saat dir geçmeyen adet ağrım var ama baya iyi bir ağrı 39+3 deyim ilk gebeliğim akıntım da var nişanım da cumartesi ve pazar olmak üzere iki kere geldi doğum sancısı böyle bir şey mi olabilir mi 🙃
Tugces09 Mikrofon0 valla benimde 2 gündür regl ağrısı gibi girip çıkıyor akıntım çoğaldı gibi bugün 38+4 üm bende 🥹🙏🏻 bilmiyorum bu sancı mı acaba 🙊
isimsiz19 Mikrofon0 Evet olabilir sancı sayar indirdiniz mi bir ılık duş alın sonrasında geçmezse doğum başlamış olabilir
Hilalll1616 Mikrofon0 ya bende de durum aynı. 2-3 gündür Regl olacakmışım gibi kasıklarım ve bacaklarım ağrıyor, hatta bugün bir ara çok ağrıdı kalktım yürüdüm evde biraz, düzenli olarak ağrıdığı için sancı mı diye takip de yapamıyorum
Mikrofon0 Tugces09 pazartesi gittim nst 80 üç tane düzenli sancım çıktı ama hissetmiyordum açılmam bir parmak dı sancıların sıklaşırsa 10 dk bi falan gel dedi ama sancı nasıl dedim gelirse dayanamazsın demişti 😒 ne bilim ben belki.hic gelmicek 😅
Tugces09 Mikrofon0 oo sizin sancı cikmis en azından bende o da yoktu nstde🥲 bu haftaki nasıl olacak onu merak ediyorum bu hafta başladı benim regl ağrıları hafif hafif ama düzenli olan bı sancı gibi değil suanlik…
Mikrofon0 Tugces09 normalde anlattıklarına göre arada giren bir ağrı sanırım ama benim ki geçmiyor bakalım süreç nasıl işleyecek 🙃 umarım sizde çok beklemezsiniz☺️