Nazo77 ne öne çekmesi.devlette umurlarinda değilsin.diyorum ya ben temmuzda gittim.agustos ayi için doktora göründüm.beni perinotolog detaylı randevu bölümüne yönlendirdi kadin doğum elimde kağıtla gittim.agustos ayi dolu.eylul daha açılmadı dediler.eylul açılmış ve dolmuştur bile…ama benim agustosta kesin yaptırmam lazım dedim boş yer yok özele gidin dedi.

4oglanannesi umurlarında değilsek niye çevre illerdeki devlet hastanelerini söylüyorlar o zaman hem benim için pek zamanda yok saçmalık birde kağıda yazıyor bu bölüme gitmen lazım diye perinatolojiye yönlendiriyor

Nazo77 bende izmit şehir hastanesine gidiyorum doktor detaylı ultrasona girmelisin diyor fakat sıra yok aramayla yada internet randevusuda açık değil hergün gidip sorup sıra varmı diye sormam lazımmış zaten hamileyiz evimiz uzak nasıl gidip gelelim alabildini mi siz

Mires ben mhrsden bakınca iki tane doktor gördüm perinatojiden randevu almak isteyince uyarı çıktı önce kadın doğum onayı gerekir vs diye sizde hiç çıkmıyor mu doktorlar?

Şimdi baktım çıkmadı cuma günü iki tane bayan doktor birden çıkıyordu.Sabahleyin saat 10 gibi bakın randevu için bana öyle önermişlerdi.

Mires O sebeple önce kadın doğuma randevu aldım izmit şehir hastanesinden tahlillerim gidene kadar çıkar bakalım onay verecek mi perinatoljiye hayırlısı.

Mires iyide doktorun alan açması lazım onun işlem yapması lazım bunu bilmiyor mu uyarıyı gösterseydin keşke öyle yazıyordu.

Nazo77 Kadın doğum gerek görürse perinatolojiden detaylı ultrason yaptırabilirmişim

Kadın doğum uygun görürse diye birsey yok.Kocaeli şehir hastanesinde ki tüm doktorlarin kendisi 11-12 hafta eline kağıt verip alan açıp Perinatolojiye gönderiyor.
          Her gebe için detaylı ultrason doktorun insiyatifine kalan birsey değil.
          Kocaeli sehir hastanesi Perinatoloji takipliydim,haftada 2 gün Perinatolojiye gidiyordum doğuma kadar.
          Sisteme oldukça hakimim.Ama ciddi bir yoğunluk var.3 detaylı ultrason doktoru var sırayla hepsine gidiyorsun onlar ya dolu diyor ya da 1 ay sonra şu gün sabah erkenden gel sıra al diyorlar.

Pamuk MHRS uyarısını yazdım ben orada yazılan bu ekran görüntüsü bile aldım yollayabilirim.

Pamuk bir ay sonra gel derse 24ncü hafta oluyor zaten beklememin hiçbir manası yok herhangi bir radyologa gidip detaylı ultrason çektireyim

Nazo77 malesef canim.detayli 20 ile 24 hafta kısıtlı bir zamanı var ama bir ay öncesinden bile dolu .özele gideceğim bende haftaya

4oglanannesi Özelde var mı bildiğiniz perinatoloji uzmanı İzmit’te bende ona gideyim baktım ama bulamadım nette

Nazo77 Gölcük’te medar hastanesi sanirim burda söylemişlerdi hatirlayamadim Bi bakayim