İzmit Şehir Hastanesi'ne Randevu aldım.
Nazo77 ilk defa mı gideceksin.detayli için 1 ay öncesinden gittim 2 aylik tum randevular dolmuş vermiyorlar detaylı ultrason randevusu
- Düzenlendi
4oglanannesi Sende mi İzmit’e gittin.Perinatolojiye yönlendirdikleri için devlette gitme yolu bunu buldum özelde perinatolog aramadım.Zamanım yok diye beni öne çekmezler mi acaba.Doktora ilk geçen perşembe gittim 18nci haftada 😅
4oglanannesi Araştırdım detaylıda perinatologlar daha iyiymiş diye okudum sıra olmazsa mecbur radyologa giderim özele ne yapalım.
irem4556 detaylı ultrason icin mi bir haftaya buldunuz canim.agustos ayi boyunca doluydu detaylı.ben temmuzdan randevu almaya gittim dolu denildi.sadece eylul ayi için acilaackti belki eylule giden bulur
Nazo77 ne öne çekmesi.devlette umurlarinda değilsin.diyorum ya ben temmuzda gittim.agustos ayi için doktora göründüm.beni perinotolog detaylı randevu bölümüne yönlendirdi kadin doğum elimde kağıtla gittim.agustos ayi dolu.eylul daha açılmadı dediler.eylul açılmış ve dolmuştur bile…ama benim agustosta kesin yaptırmam lazım dedim boş yer yok özele gidin dedi.
irem4556 sen nezaman nerden buldun canim randevu
4oglanannesi umurlarında değilsek niye çevre illerdeki devlet hastanelerini söylüyorlar o zaman hem benim için pek zamanda yok saçmalık birde kağıda yazıyor bu bölüme gitmen lazım diye perinatolojiye yönlendiriyor
4oglanannesi siz hangi hastaneye gidiyorsunuz şehir neresi?
Şimdi baktım çıkmadı cuma günü iki tane bayan doktor birden çıkıyordu.Sabahleyin saat 10 gibi bakın randevu için bana öyle önermişlerdi.
Nazo77 Kadın doğum gerek görürse perinatolojiden detaylı ultrason yaptırabilirmişim
Kadın doğum uygun görürse diye birsey yok.Kocaeli şehir hastanesinde ki tüm doktorlarin kendisi 11-12 hafta eline kağıt verip alan açıp Perinatolojiye gönderiyor.
Her gebe için detaylı ultrason doktorun insiyatifine kalan birsey değil.
Kocaeli sehir hastanesi Perinatoloji takipliydim,haftada 2 gün Perinatolojiye gidiyordum doğuma kadar.
Sisteme oldukça hakimim.Ama ciddi bir yoğunluk var.3 detaylı ultrason doktoru var sırayla hepsine gidiyorsun onlar ya dolu diyor ya da 1 ay sonra şu gün sabah erkenden gel sıra al diyorlar.