• Doğum
  • Nişan/mukus tıkacı mı ??

Kızlar merhaba 37+5 haftamız bugun halsizlik mide bulantısı, ağızda tatsızlık ve devamında gelen hafif kramplar ve vajinamda dolgunluk hissi vardı , ahududu yaprağı çayı pilates topunda kalça hareketleri, hurma , Ananas hemen her gün yapıyorum bugun de aynı çayımı içtikten sonra sıcak bi duş aldım , eşimle dün geceden birliktelik yaşamıştık, eşim gelince yürüyüşe cıktık 1 saat civarı yürüdük ama hareket ettikçe vajinada bşy olduğumu sürekli hissediyordum eve 5 kat merdiven cıkıp geldim tekrar duş alıcaktım ki iç çamaşırımda bir bütün parça gibi yapış yapış sümüğümsü ve içinde beyaz çizgiler olan krem rengimde akıntıdan daha yoğun bi sey gördümmm , belimde hafif sızlamalar devam ediyor ve lavabodan cıkamıyorum resmen idrara her dkk sıkışıyorum benzer durumu yaşayan var mı nişan yada mukus tıkacı olabilir mii?

Bilgim yok ilk gebeliğim henüz başındayım. Üstte kalsın diye yazıyorum🌸

Harikuladeee yani nişana benziyo anlattığınız şey ama bü tecrübem yok bu konuda üstte çıksın

Harikuladeee haftanız daha erken neden bu acele ahududu yaprağı çayı vs yürüyüşler okey ama gereğinden fazla yüklenmeyin lütfen bebeğide strese sokabilirsiniz bu sürede akışına bırakın müdahale etmeyin ben yerinizde olsam bi acile giderdim açıklık muayenesi nst isterdim

Minik1tirtil gecen haftaki muaynemde dr artık sık yürüyüşlere başla merdiven in çık bebek gelebilir hiçbir sorun yok dedi ben de doğum iznine ayrıldım bebeğim hayırlısıyla doğsun da büyüteyim kafasındayım , hem hurma ananas ve ahududunun hemen bir günde etki edeceğini pek düşünmedim 36 dan sonra başlayın deniliyor ben de öyle yaptımm

merimiri evet sancı su ya da kanama vs olursa hastaneye gidicem dediğin gibi hemen olmayabilirr

Harikuladeee mukus tıkacı olarak geçiyor benim ilk gebelik farklı günlerde üç dört defa geldi ama cumartesi günü nişan da geldi o kanlı olarak geldi pazar günü tekrardan nişan geldi bugün aynı mukus tıkacını tekrar gördüm İnternet de araştırdım açılma dan olabilir vs diyo ama zamanım yakın benim tabi 39+3

Bende 39+1 im öyle bir akıntı bende de oldu ama kansız bir şekilde doktor nişan olabilir gel bakalım yada bekle ağrılarım artarsa gel dedi dün sabah geldi ağrılar var artış yok bekliyorum belki şu kan falan gelir diye :)

Turkan2416 konustuğum kişilerde tıkaç olduğunu söylediler vajinada da sızlama gibi ağrılar oluyor sabah yine adet ağrısı gibi ağrım oldu geçmedi mesanemi boşaltınca geçti yarın dr kontrolüm var çatı muaynesi de olacak dr söyleyeceğim bakalım ne olucakkk

6 gün sonra

Hilalll1616 yok 38+6 olduk bahsettiğim akıntıdan bi kaç defa daha geldi bunlara ek bu hafta bel ağrısı sıklaştı ama gelen giden henüz yok yarın kontrolümüz var bakalım nolucakk

• Esyy bunu yanıtladı.

Mavisevgim öyle mi diyorsunnn ama hala su ve ya leke bşy gelmedi, bebeği tam vajinamın üstünde hissediyorum inanılmaz bi baskı var ama sancıların devamı yokk☹️

Harikuladeee nişan gelince doğum hemen olmayabiliyor benim de şuan 39+5 ne nişan var ne su bugün sancılarım başladı inşallah bugün doğururum ☹️

Harikuladeee yani bazı insanlarda su , nişan bile gelmiyor sancı oluyor açılma oluyor doktor suyunu patlatıyor stres yapma gerçekten neler yaptığımı hesabıma girip okusan şaşırsın gelmeyince gelmiyor bakalım bugün de feyk atmazsa inşallah

Harikuladeee merhaba bende aynı sizin gibi 10 gün kadar sümüksü kivamli yapışkan parça tarzı iç çamaşıra dusen akıntı olayını yaşadım iki gün önce kanlı nişanim geldi 1 saat sonrasında da suyum geldi sanırım sizinnde öyle doğum belirtisi anlattiginizin hepsini bende yaşadım son günlerde sizinde yakındır kolay doğumlar diliyorum 🤲

Harikuladeee Aynısı bende de oldu doktora sorduğumda mukus tıkacı dedi ama bir belirtim yoktu benim 2 gün sonra sabahtan karnım ağrımaya başladı ve 1 saat sonra suyum geldi doğum yaptım