Uktem4 koza08 ben umudumu yitirdim bence artık yok pazartesi kan vermeye gideceğim sen progesteron kullanmaya devam ediyormuydun ben ediyprum da bence negatif bırakmalımıyım
koza08 Uktem4 bana doktor test yapana kadar kullan dedi. 12 gün içtim totalde. Doktor nasıl dediyse öyle kullan bence canım. İki gün sonra tekrar test yapıcam artış var mı diye. Bakalım kısmet.
koza08 Asya95 12.günde kanda çıkıyor galiba ama garanti olsun diye 14 diyorlar. İsterseniz bir test yaptırın 12. Günde.
1Anneadayiiii Asya95 kaç yumurtan toplanmıştı canım benimde pazartesi toplanacak 3yumurtam büyüdü az diye üzülüyorum
Asya95 koza08 bakalim canim noluyor Kasikda kaç sn sanci giriyor gidiyor Yerleşince olur diyorlar bilmiyorum
koza08 Asya95 inşallah güzel haberler gelir ben de baya umutluyumdum bu ay belirtiler vardı ilk kez ama şimdilik negatif çıktı maalesef
Asya95 1Anneadayiiii az olmasi önemli değil ki kalitesi iyi olsun Benden 21 tane toplandi 10tanesi kaldi Sonra 6si yaşadi 4ü kiz 2si erkek 2erkek konulacaktı 1i az gelişmiş diye 1tane iyi olani koydular Kalitesi çok iyi dediler büyük ihtimal tutucak Bekliyoruz
1Anneadayiiii Asya95 ay içimi ferahlattın canım ya inşallah benimkilerde kalitelidir merakla bekliyorum senin de güzel haberlerini alırız inşallah 🤲🏻
Sabahuykum Asya95 merhaba, hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah. Bende transfer için regl olmayı bekliyorum. Cinsiyet olayını nasıl öğrendiniz acaba 🥹🫠