koza08 MelodyFairy o ne oluyor acaba? Bende de pcos olabilirmiş eşimin de biraz morfoloji bozukluğu var. Doğal yolla gebe kalabilirsin diyor doktorum da tedavi ile bile olmuyor.
MelodyFairy koza08 sperm ve morfoloji düşük çıktı geçen sene , bu ay da ultrasonla bakıldı varikosel varmış
Sunnyy76 Kime sorsam kafanda bitir o zaman olur diyor ama aklından çıkmıyor ki insanın bende 1 senedir korunmuyorum bakalım henüz umut yok nasip …
koza08 Sunnyy76 ya sinir oluyorum öyle diyenlere. Ben tedavi görüyorum. Benim kan vereceğim gün bile planlı ve belli nasıl düşünmemeyim. Olmuyor öyle söylemekle.
koza08 Uktem4 ben de gündüz sana yazmıştım canım yaptın mı nasıl çıktı diye. Yine yaptım ben aynı çıktı. Bugün normal kaset test de yaptım onda da ince gölge şeklinde çıktı
koza08 Uktem4 ya gerçekten ilk kez deniyorum bu şekilde test. Yapayım da negatifse kafam rahat olur hazırlarım kendimi dedim. Ama öyle bir arada bıraktı ki iyice strese girdim.
9876 koza08 kan testi versen çıkmaz mı kaç gün oldu bide yumurta boyutu kaç mm ken aşılama oluyor canım
Uktem4 koza08 ben yeni bi test yaptım oda aynı kafamız rahat olsun netleşsin diye yaptıgımız testler bizi iyce manyak etti yaa 14. Güne kadar bekliycem sen kaç güne kadar bekliyceksinb
koza08 9876 yumurta boyutunu tam hatırlamıyorum yanlış bir şey söylemiyim o yüzden. Yarın test verebiliyorum. Bir aksilik olmazsa vericem inşallah.
koza08 Uktem4 yarın 12 gün oluyor. Yarın vermeyi planlıyorum kısmetse. İçime ikimizin de pozitif olduğu doğuyor ama bakalım inşallah öyle olur 🙏🏻