koza08 Uktem4 ne yaptın versinler mi kan canım? Benim belirliler de azalmaya başladı moralim bozuldu.
Sabahuykum Asya95 merhaba, hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah. Bende transfer için regl olmayı bekliyorum. Cinsiyet olayını nasıl öğrendiniz acaba 🥹🫠
Asya95 Sabahuykum ben cinsiyyet yaptirdim çünki erkek bebek için zaten tüp bebek oldum Yoksa doğal hamile kala biliyordum 1kizim vardi dedim 1tanede erkek olsun
Sabahuykum Asya95 cevabınız için teşekkür ederim😊 Türkiye de cinsiyet seçme yasal değil. Ondan sormuştum😊 gönlünüzce olsun herşey ❤️🌸
koza08 Asya95 inşallah güzel haberler gelir ben de baya umutluyumdum bu ay belirtiler vardı ilk kez ama şimdilik negatif çıktı maalesef
Asya95 koza08 yok canim 1ayda olmuyor.4ay tamaminda transfer oldum ben 1ci ay vitamin kullandim 2ci ay toplama oldu 2ay freez yaptilar sonra transfer Şuan beklemedeyiz
koza08 Asya95 aa baya sürmüş canım. Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Umarım gerek kalmaz beta yükselir ama çok umutsuzum maalesef 😔
koza08 Uktem4 yaa o kadar test pozitif çıktı ikimizinde belirtiler vardı bu ay çok umutluydum ben. Çok üzüldüm.
Uktem4 koza08 hepsi adetmiş yemin ediyorum akşamdan beri ağlıyorum ya gözlerim açılmıyo o kadar şiş ki gözlerim anlatmamam
koza08 Asya95 amin canım inşallah. Sonucu öğrenince bize de haber ver. Güzel haberler alıp hep birlikte sevinelim inşallah ❤️
koza08 Uktem4 canım benim ya benim de geçen ay hiç belirti yokken çok yıkılmıştım. 2 gün tansiyonumu düzeltemedim çok yükseldi. Bu ay son aşılamaydı bizim. İnşallah senin sonraki aşılama tutar. Genelde 2. aşılama tutanlar daha fazla üzme kendini.