3-4 gün önce negatif test çıktı bilmiyorum kasıklarımda hafif ağrılar var ama offf inşallah hamileyimdir perşembe günü kan vericem o güne kadar olmazsam

senatss

Belirtilerin var mı peki bende arada sağ ve sol kasıkta ağrı oluşuyor birde sol göğsüm hafif acıyor ve hafifi büyümüş sağ göğsümde ağrı sızı yok

123kruvasan hiç rwgl olacak gibi değilim valla göğüslerim hassas biraz sadece bide dün gece miğdem bulandı başka bişi yok yada var ben hissetmiyorum ya bu gün bi test yapayım diyorum yarın da hastanede randevu var

123kruvasan 9 gün gecikme haya fazla canım inşallah hamilesindir benim 9 gün olmadı gittim bir de özelde test verdim ertesi gün adet oldum inşallah benimki gibi olmaz ama bu olaydan 1 2 ay sonra hamile kaldım doğuma hazırlandığı için de gecikebiliyormuş

Babymom07 ayy inşallah bugün 10 gün oldu bundan 2-3 ay öncede 9 gün gecikmişti 9. Günün öğleni olmuştum bu sefer biraz bekliyim diyorum bugün 10. Gün zaten birkaç güne olmazsam kan vericem

senatss ayyy bende iştah sıfır yani ne sabah ne öğlen ne akşam hiçbirisi yiyemiyorum

123kruvasan inşallah canım ama artık kan da verebilirsin bence ya baya gecikme olmuş çünkü herkes kaç gün önceden baktırıyor 🫠 sağlık ocağında sabah yaptırıver🥰

Babymom07 yarın kadın randevum var ztn o yüzden bu gğn bi idrar deneyeceğim sadece

Babymom07 öylede bilmiyorum korkuyorum ya bugün geçti artık da perşembe die kodladım ya kafamda inşşallah rabbimin izniyle gebeyimdir

123kruvasan insallah hamilesindir canim 🤲🏻 benim de hiç şaşmayan adetim gecem ay 13 gün gecikti hersey negatifti ama yine de umutluydum son kez kan vermeye gidecekken hiç belirtim olmamasına rağmen regl oldum kesin hamileyim kafasına girmiştim geç döllenme diye umut etmiştim ama maalesef olmadı bıkac yerde okudum rahim kendini gebeliğe hazırlıyormuş insallah benim de öyle olur bu ay aşılama yaptiricam dua eder misin bana da 🤲🏻

Melike2535 tabiki ederim umarım sende bende ve tüm anne olmak isteyenlerin kucağını rabbim boş bırakmasın en yakın zamanda en hayırlısıyla doldursun

123kruvasan insallah canım rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin tüm bekleyenlere 🤲🏻❤️