123kruvasan 9 gün gecikme haya fazla canım inşallah hamilesindir benim 9 gün olmadı gittim bir de özelde test verdim ertesi gün adet oldum inşallah benimki gibi olmaz ama bu olaydan 1 2 ay sonra hamile kaldım doğuma hazırlandığı için de gecikebiliyormuş
9 gün gecikme
Babymom07 ayy inşallah bugün 10 gün oldu bundan 2-3 ay öncede 9 gün gecikmişti 9. Günün öğleni olmuştum bu sefer biraz bekliyim diyorum bugün 10. Gün zaten birkaç güne olmazsam kan vericem
senatss ayyy bende iştah sıfır yani ne sabah ne öğlen ne akşam hiçbirisi yiyemiyorum
123kruvasan inşallah canım ama artık kan da verebilirsin bence ya baya gecikme olmuş çünkü herkes kaç gün önceden baktırıyor 🫠 sağlık ocağında sabah yaptırıver🥰
123kruvasan bense öyleyim başkası yerken bile sabah kahvaltıda miğdem bulandı
Babymom07 öylede bilmiyorum korkuyorum ya bugün geçti artık da perşembe die kodladım ya kafamda inşşallah rabbimin izniyle gebeyimdir
senatss ne zaman test yapacaksın
123kruvasan inşallah canım 🤲🏻🥰
123kruvasan insallah hamilesindir canim 🤲🏻 benim de hiç şaşmayan adetim gecem ay 13 gün gecikti hersey negatifti ama yine de umutluydum son kez kan vermeye gidecekken hiç belirtim olmamasına rağmen regl oldum kesin hamileyim kafasına girmiştim geç döllenme diye umut etmiştim ama maalesef olmadı bıkac yerde okudum rahim kendini gebeliğe hazırlıyormuş insallah benim de öyle olur bu ay aşılama yaptiricam dua eder misin bana da 🤲🏻
Melike2535 tabiki ederim umarım sende bende ve tüm anne olmak isteyenlerin kucağını rabbim boş bırakmasın en yakın zamanda en hayırlısıyla doldursun
123kruvasan insallah canım rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin tüm bekleyenlere 🤲🏻❤️
123kruvasan yaptım canım çok silik çıktı sonradan 2. Çizgi valla anlamadım amannn psikolojim bozuldu artık varsa da yoksa da yarın öğrenirim artık
senatss kızz o zaman vardır
123kruvasan ayy valla umutlanmak istemiyorum ya çok gördüm silik 1tane daha var elimde onu da ayrıntılı hastaneye gitmeden ilk idrarla yapayım sonrası ztn hastanede belli olur
senatss yaptığın testi at bi
123kruvasan kız gözle bile zor gördüm 🙄