Semyil gidiyorum şimdi inşallah doğrurur gelirim kolay bi şekilde dua edin inşallah
37+5 suyum mu geldi anlayamadım
Cerenemir6734 ay hadi allah yardimcin olsun da bi avazda dogur insallah
Cerenemir6734 allah kolaylık versin su geldikten sonra enfeksiyon riskinden dolayı alabilirler haberdar edin fırsat bulunca 🙏😍 şimdiden kolaylıklar diliyorum
Acile gidin doğumhanede her şeyinize bakıyorlar
Cerenemir6734 bu doktora görünmende fayda var rabbim bir avazda kurtarsın
Cerenemir6734 inşallah canım 🙏🏻 bizede haber ver merak ettim
Cerenemir6734 haberdar et bizi de 🤗
Mikrofon0 doğum başlamış ama eve gitmek dinlenip öyle gelmek istedim ben suyum gelmiş sancılarım da var
Yazmelegi_ amin çok teşekkür ederim doğum başlamış zaten suyum gelmiş sancı da varmış eve gelip dinlenmek istedim sancı sıklaşıncs gidicem inşallah
Cerenemir6734 suyunuz varmıy mış peki şuan ne zaman gideceksiniz bir daha
Cerenemir6734 acikligin ne kadarmış canimm, sağlıkla kolaylıkla kavuş bebeğine inşAllah
Anonim521 3-4 santim açıklığım varmış sancın direkt gelince gel dedi sancılarım da çıktı nst de
Mikrofon0 suyum varmış az gelmiş ama varmış
Cerenemir6734 benim neredeyse bir pet şişe kadar suyum geldi şırıl şırıl sıfır sancım vardı 12 saat sonra doğum oldu sıfır sancıyla suni verdiler 4 saat sadece öyle çektim
Bernarel benimde sancılarım varmış ama ben hissetmiyorum sadece birde nişan gelmesi yarım saat önce de hastaneden gelince nişan geldi artık ne zaman giderim hastaneye bilmiyorum sancılarımı bekliyorum
Cerenemir6734 naptınız merak ettim
Cerenemir6734 bence doktora git benim ilk gebelikte suyumu hastanede patlatmışlardı ama bunda suyum geliyormuş ben anlamadım akıntı sandım ve bebeğin suyu azalmıştı
Haber verin bize lütfen merak ettik
Lin1234 doktor sancın var dedi açılmam da var 4 cm eve gitmek istiyorum dedim yakın diye hastane bana şimdi sancılarımı evde bekliyorum ama kanamalarım var hastaneye gidicem şimdi artık yatar mıyım bilmiyorum
Cerenemir6734 inşallah çok uzun sürmez bir avazda kolay doğumun olur Rabb’im kolaylık versin canım sağlıklica kucağına al inşallah 🌸