• Doğum
  • 37+5 suyum mu geldi anlayamadım

Kızlar 37+5 haftalık hamileyim . Az önce suyum mu geldi ne oldu anlamadım . Hiç nişan falan gelmedi sadece üzerimde elbise vardı evin içinde bacağımdan aşağıya bi şey şık diye aktı ama çok az bi çay bardağı kadar falandır belki fe sütüm mu değil mi anlamadım sizce hiç ağrım da yok

Bir çay bardağı az değil canım, bence duşunu al hazırlan sen devamı gelince hastaneye geçersiniz

Cerenemir6734 bence hemen doktora gidin bir çay bardağı diyorsunuz. Hemen doktora gidin derim.

Cerenemir6734 illa nişan gelcek die bir şey yok ki bir çay bardağı kadar suyum gelmişti direkt doğuma aldılar nişan ağrı falan da yoktu yani

Cerenemir6734 40+6 da nişan vs gelmeden sancım başlayıp doğurdum . Nişan gelecek diye bı kaide yokmus

Cerenemir6734 canım belkide nişanın akıntıyla karışık geldi bunu bilemezsin ki her doğumda nişan gelmez 1 çay bardağı akıntı olmaz suyundur diye düşünüyorum duş alıp doktora git derim

myavocado, başlığı 37+5 suyum mu geldi anlayamadım olarak değiştirdi.

Cerenemir6734 allah kolaylık versin su geldikten sonra enfeksiyon riskinden dolayı alabilirler haberdar edin fırsat bulunca 🙏😍 şimdiden kolaylıklar diliyorum

Acile gidin doğumhanede her şeyinize bakıyorlar

Mikrofon0 doğum başlamış ama eve gitmek dinlenip öyle gelmek istedim ben suyum gelmiş sancılarım da var

Yazmelegi_ amin çok teşekkür ederim doğum başlamış zaten suyum gelmiş sancı da varmış eve gelip dinlenmek istedim sancı sıklaşıncs gidicem inşallah