Beeagle Merhaba kadınlar her ay yumurtlamıyorlar senede bi kaç ay yumurta folikül kistine dönüşüp sonrada atılabiliyor öyle düşünmeyin doktorum böyle söylemişti 😊
dogakartal bebegimolacak canm bu testleri hiç önermiyorum ben ben gittim eczaneden kaset test aldım be ilk denememde tuttu çizgileri çok belli gösteriyor böyle varmı yokmu gibi anlaması zor bi teste değil testimin markası surelab ovülasyon testi eski postlarımda da var örnekleri ilk ayda tuttu bence onları dene 🫶
dogakartal bebegimolacak artık o popüler olmuş herkes kullanıyor dıye birbirlerinden görüp alıyorlar. Ben kullandığım kaset testten çok memnnn kaldm pkosum bnde ama her testte koyu göstermedi anlaşılırdı :)
Kubraylvc  20.günden selamlar ben gebenin günlüğü kaset testlerinden kullanıyorum bu çubuk testler hep aynı tonda görünüyordu bende hep bunu kullanıyorum
Mevlude998 bebegimolacak saat önemli bence bir çoğu öğle vakitlerinde yapıyor. Sabah ilk idrarınız değil ikinci idrarınızla deneyin. Ve o süre zarfında su ve gıda tüketmeyin. Su içmezsek sabah sabah ikinci idrar nasıl olacak demeyin oluyor 1-2 saat bekleyin
Mevlude998 bebegimolacak laboquick markasını kullanmıştım ben ilk kullanmamla hamile kaldım çok şükür. Dediğim gibi ben sabah uyguluyordum öğlen değil. Sonuç daha doğru gösteriyor. Ayrıca 2. Çizgiyi hafif koyu gördüğünüz zaman akşamında tekrarlayın testi.
2cocukluana_ bebegimolacak 31 temmuzda pig olmuş degerlendirdiniz mi vajinal akıntıda artış vs yaşadınız mı yumurtlama günü akıntı artıyor cunku
Ybvvv bebegimolacak Ben 31 inde olduğu koyulukta olan yumurtlamayla hamile kaldım. Siz en koyu günleri değerlendirin.