Sudenzzz başka bı test alıp tekrar dene cnm. Yada sağlık ocağına gidip bı kan ver bnce

Sudenzzz farkli marka dene canim bende bunu kullandim ama bu kadar silik degildi sanirsam reglime 3 gun kala yapmistim sonra kaset test aldim ondada cikinca emin oldum

Ayca517 buda erken değil normal ama internetten almıştım nasıl doğrumu yanıltıcımı bilemiyom

Dilekulgtt geciktiğimden beri bu testten yapıyorum ilk defa böle bi gölge gibi gördüm ama emin olamadım baska test denim bide bakim onda nolcak doğru diyosun

Sudenzzz bende iste senin gibi oyle yaptim emin olamadim hassas biraz bu test. Gecikmissin zaten kaset labquick almistim ben hemen cikiyor sonucu

Sudenzzz bn erken test almıştım çıkmamıştı normal ucuz test oluyor ya önü aldım cift çizgi çıkmıştı şuan 15 haftalık hamileyim

20212025 hayırlı olsın canım insallah vardır benımde baska test alıcam onunla denim bide

Sudenzzz saol cnm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. İnşallah seninde vardır. Dene başka testle

20212025 inşallah vardır 🥺 ama gölge gibi bida yaptım bişi yok olsa cıkardı gibi geliyo