Dilekulgtt Sudenzzz evet cnm ayni testten 5 10 tane almaya gerek yok bence farkli tercih edilmeli ben hatta bugun baska aldim o da pozitif cikti 3 marka denedim yani
Sudenzzz Dilekulgtt toplu diye internetten 10 lu almıstım doğru diyon 😕 yok zaten aksam bida yaptım onda cıkmadı bişi bi kaç güne olmazsam baska test denerim
Hlyhlybtr Sudenzzz cnm normal kaset test al dene. Bunların doğruluk payı fazla değil. Ki bide internet üzerinden aldıysan merdiven altı üretim olabilir. Bir hafta geçmiş zaten . Kaset testte kesin çıkar. Bnm adetime 3 gün vardı kaset testte çıktı
Dilekulgtt Sudenzzz cok cok hafif gorunuyor ama iste emin olmak icin dedigim gibi farkli marka yap kuzum hadi guzel haberlere insallah
cansureis Sudenzzz Böyle hafif görülmeleri çok yaşadım bence net görmeden hiç umuda kapılmayın çok yaşadım dediğim gibi artık asla gözle görülmese umitlenmiyim dedim sonrasında net çizgide zatwn emin oldum
Dilekulgtt Elif380 birde farkli marka test dene duruma gore netlesir zaten oncelik kan da cikiyor zaten biliyorsun