Simsiyahh ileri enfeksiyon kötü tabii benimde o haftalarda vardı bende üromisin içtim geçmişti. 35. Haftada yine enfeksiyon çıktı şimdi antibiyotik içiyorum 2 güne doğumum var erken doğum riskim de olmadı ama senin haftan daha erken kimisi doğuma kadar uğraşıyor bununla. Tahlillerini doktoruna göster mutlaka

Hulo2105 öyle yapıcam artık inşallah birşey olmaz bu enfeksiyonla ilgili burada yazı okudum herkes bende de oldu birşey olmadı geçiyor falan diye çok olmuş inşallah geçer

Simsiyahh benmde asiri enfeksiyonum vardi akinti afedersin peynir kesiği gibiydi hatta. Bide kasintidan duramiyordum. İlac yazdi gyno diye bi fitil verdi iki kapsül. 3 gün arayla kullan dedi . O zmn kullanamamistim bazen unuttum bazen biseyler sebep oldu . Ama su an gecti gbi iltihabim kalmadi bana göre akinti kesildi çünkü cok az geliyo. fitilin birini dün kullandim. Bana bide toz ilac vermisti. Onu icmedim cnku kusmalarim defam ediyor 8+4 deyim icersem onu da kusarim diye normalde de icemiyorum zaten öyle toz sulandirililan ilaclari. Urocare diye bi toz yazmis. Simdilik iyiyim şükür hftaya kontrolüm var o zmn ogrenirim insallah ben tekrar baktirmadim gerwk duymadim sikayetim gecti gbi Cnku

Simsiyahh enfeksiyon belirtileri neler acaba? bende şüpheleniyorum. bazen akıntım sarıya yakın renkte geliyor ama sonra normal geliyor. bu ara biraz katılaştı kıvamı sadece. onun dışında bir belirtisi var mı

Bu durumu asla ama asla hafife almayın ve bence riske atmayın. Kimseyi korkutmak istemem ama bilgi olması niteliğinde paylaşıyorum dikkat etmeniz için. 22. Haftamda enfeksiyon için tedavim başladı hem tek kullanımlık ilaç içtim hemde antibiyotik kullandım. 24. Haftada göğüs sıkışması gibi bir ağrıyla tekrar acile gittik ve yine idrar yolu enfeksiyonu dendi tekrar aynı sürece başladık. Daha sonrasında problemlerim azaldı taki 32. Haftaya kadar 32. Haftamda kontrole gittiğimde serviksimin kısaldığını ve erken doğum riskimin olabileceğini söyledi doktorum muhtemelen geçmiş enfeksiyon tanısı sebebiyle olabilir dedi. Rapor aldım evde dinlendim hiç bir şey yapmadım progestan kullanmaya başladım. Cumartesi günü 35+4. Haftamda erken doğum yaptım. Bebeğim şu an kuvözde ciğerlerinde enfeksiyon varmış antibiyotik başlanıldı. Kesinlikle bu durumu hafife almayın ve doktorunuzla düzenli iletişim kurun ve düzenli olarak tahlil yaptırın bu şikayetiniz varsa. Eğer okursanız bebeğim içinde dua edin lütfen teşekkür ederim😌

Simsiyahh inşallah canım önemli çünkü Allah korusun bebeğe geçiyormuş

hatseum12 aşırı idrara çıkma benimde çok akıntım oluyor o da sanırım enfeksiyon belirtisi şimdi 16 haftalığım arada karın ya da bel ağrım oluyordu o da enfeksiyondan olabilir

Cerenyagmur ayy Allah korusun yok hafife almıyorum da herkes farklı birşey söylüyor annemle bugün konuştum o da bana bende de vardı o birşey olmaz dedi ama tabi ben yine doktorumla konuşuyorum özele gidiyorum ben benim kendi doktorum idrar testi falan yapamıyor başka hastanede baktıracağım bugün bir ilaç verdi doktor bunu kullan iyi gelir dedi hatta tekrar kadın doğuma gitmene bile gerek yok dedi

Simsiyahh Kesinlikle ihmal etmeyin. Çok okudum forumda erken haftalarda enfeksiyon yüzünden erken doğum yapanlari. Benim de en baştan beri var. Kutu kutu ilaç içtim ama faydası olmadı 🥹 Çok şükür bir şey olmadı şu ana kadar. 34+0 olduk.

Simsiyahh

Simsiyahh bende geçenlerde sabah idrarim özellikle yanıyordu afedersiniz ettikten sonra 2-3 saat sızı cekıyordum sulu bir sekılde akıntım vardı ıdrar testı verdım lökosait 33 cıktı antibiyotik kullandım carşamba tekrar test verecegım şuan yanmam durdu ama akıntım hic durmuyor ve sulu olması cok garip belım kasıgım hep agrıdıgı için belirti mi bilemedim

Simsiyahh özel bölgenin nemli kalmasıda mikrop üretirmiş evde en azından elbise ya da etek giyip o bölgenşn hava almadını deneyin ben 3 gundur bunu denedım daha iyiyim

Kesinlikle ihmal etmeyin benimde hamileliğimin başından beri var artık kronikleşti şuan 35.haftadayım enfeksiyondan dolayı kasıklarımda ağrı oluyo bol yürüyüş ve bol su için ben günde 4L ye yakın içiyorum özel bölgenizi nemli bırakmayın hergün düzenli iç çamaşırınızı değiştirin pamuklu beyaz ütülenmiş olsun ağrınız oluyorsa sıcak su torbası yapıp ayak altınıza koyun cranberry özlü takviye edici vitamin kullanabilirsiniz beni rahatlatıyor doktorum kasık ve ayaklarını üşütmeyeceksin demişti ona dikkat edin ben şuan bile çorap giyiyorum birde suprax antibiyotik kullandım o iyi gelmişti

Simsiyahh bilmiyorum ben öyle bir ilaç kullanmamıştım tek dozluk bir şey mi yoksa bir kaç kullanımlık mı

Simsiyahh evet bende özele gidiyordum onun da imkanı pek yoktu tahlil için ben onun için devlet hastanesinde yaptırmıştım bir kaç kere tahlil sonrasında şikayetim bitti diye düşünüp hiç yaptırmadım ama keşke her ay düzenli yaptırsaydım tahlil

Ben de geçirdim hem antibiyotik hem üromisin içtim geçti şükür her ay tahlil yaptırıyorum kontrol için bol su içiyorum bazen suyuma limon sıkıp içiyorum sarımsak limon bak şeklinde de tüketebilirsiniz bir de turna yemişi var onu alıp tüketebilirsiniz ben innozpro adında bir takviye aldım propolis turna yemişi özüyü ve c vitamini var içeriğinde onu da araştırıp alabilirsiniz c vitamını almak da önemli ileri derecede enfeksiyon varsa antibiyotik harıcınde gecırmiyor ama bu söylediklerim önlem amaçlı ben de sürekli dikkat etmeye çalısıyorum

mervedgnn44 bende şu yaz günü İzmir’de olmama rağmen oranın sıcaklığını biliyorsunuzdur geceleri serin oluyor ya da bana öyle geliyor ayaklarım üşüyor bazen karın ağrısı ile uyanıyorum kaç defa da tuvalete gidiyorum