Kızlar testime bakar mısınız
Çok silik görünüyor gibi
Cansugamze_ silik cıkmış gibi duruyo dikat edin kendiniz bı kaç gün sonra kan da cıkar inşallah varsa
aysell56 evet normalde gözüküyor net gibi ama çok yeni galiba
Fadime2119 ya da reglimi bekliyim demi
Hayırlı olsun canım bize de dua et🤲
Birkaç gün dikkat et sonra tekrar ya hatta kan ver tam belli olur
aysell56 Allahım size de versin inşallah canım benim ❤️❤️
aysell56 ya çok teşekkür ederim sağolun Allahım kucağınızı boş bırakmasın❤️❤️
Cansugamze_ markası days doctor erken gebelik testiyse beni yanılttı yalancı pozitif veriyor
Cansugamze_ benimde boyleydi reglime 3 gun kala. Sonra tekrarlayinca biraz koyulasti farkli marka denedim ama sonra emin olmak icin farkli markada denemeni oneririm.
Cansugamze_ Hemen çıktı mı bu çizgi 5 dk içinde ?
poyrazin_annesi28 5 10 dkka olmuştur evet ilkten çıkmadı hemen
emine_moom35 art+l med yazıyor
- Düzenlendi
Cansugamze_ Bikac güne testi tekrarlayın koyulaşırsa anlarsiniz. Artı Med kullanmıştım ben de yanıltmaz diye düşünüyorum. Kan da verebilirsiniz sağlık ocağında. Üzerine su damlatın bakalım gidicek mi çizgi. Giderse kuruma çizgisi oluyomus
poyrazin_annesi28 üzerine nasıl damlatcam peki anlatır mısınız yapıyım hemen❤️
- Düzenlendi
Cansugamze_ tebrikler 😁 yarın gidip kan verin çıkar
Cansugamze_ markası artimed ise çok güvenmeyin direk kan verin veya bir kaç gün sonra tekrar test yapın
Cansugamze_ O çizgi olan yer varya canim oraya hemen elinle su döktüruver. Zaten kurumaysa hemen yok olur 🌸
Cansugamze_ sizin umudunuzu kırmak istemem ama artimedde kesinlikle güvenmeyin bes tane test yaptım artimed besinide poztif cikardi kabak gibi kan verdim negatif çıktı. Kesinlikle başka test yapin