Fadime2119 Cansugamze_ silik cıkmış gibi duruyo dikat edin kendiniz bı kaç gün sonra kan da cıkar inşallah varsa
emine_moom35 Cansugamze_ markası days doctor erken gebelik testiyse beni yanılttı yalancı pozitif veriyor
Dilekulgtt Cansugamze_ benimde boyleydi reglime 3 gun kala. Sonra tekrarlayinca biraz koyulasti farkli marka denedim ama sonra emin olmak icin farkli markada denemeni oneririm.
Betulmentess Cansugamze_ evet benimde bu şekildeydi cok yeniydi hatta ultrasyonda görünmüyor kese diye dış gebelik olabilir kese görünene kadar bekleyelim dedi sonrasında adet geçtiğinde beta yükseliyor ve kese görünmeye başlıyor 🙏
poyrazin_annesi28 Cansugamze_ Bikac güne testi tekrarlayın koyulaşırsa anlarsiniz. Artı Med kullanmıştım ben de yanıltmaz diye düşünüyorum. Kan da verebilirsiniz sağlık ocağında. Üzerine su damlatın bakalım gidicek mi çizgi. Giderse kuruma çizgisi oluyomus
Sena5757 Cansugamze_ sizin umudunuzu kırmak istemem ama artimedde kesinlikle güvenmeyin bes tane test yaptım artimed besinide poztif cikardi kabak gibi kan verdim negatif çıktı. Kesinlikle başka test yapin
Fatmanur12345 Cansugamze_ canım o daha beter kimse olumlu sonuç alamadığından bende kop koyu çizgi çıkardı negatifti
poyrazin_annesi28 Cansugamze_ O çizgi olan yer varya canim oraya hemen elinle su döktüruver. Zaten kurumaysa hemen yok olur 🌸
myangelson Cansugamze_ markası artimed ise çok güvenmeyin direk kan verin veya bir kaç gün sonra tekrar test yapın
Cansugamze_ myangelson tamam çok teşekkür ederim ❤️Peki farklı bi marka mı alıyım yoksa bundan mı yine deniyim