Mervekyzd

Merhaba ♥️
Bugün gülbin hanıma gittim, yolk kesesinin boyutunun büyük olduğunu söyledi normalde 5 olurmuş benimki daha büyük kalp atışı da yoktu yine
Genetik bir problem olabilir dedi hastalığın var mı dedi tiroidim var dedim kaç dedi 7 dedim
Ondan kaynaklı olabilir dedi başka bir problemim yoktu
Gülbin hanım farkeder mi diye bişey demedim kalp rahimle ilgili demedi, kendim sordum o sorun olmazdı problem ondanda kaynaklı değil zaten dedi 🥺

Bns1- ne olucak şimdi 🥺 beklicekmiyiz birazdaha yoksa olumsuz mu konuştu

Bugun kayınvalidemin senelik mevlidini yaptım evimde baya kuranlar hatimler dualar felan aklıma geldin baya dua ettim şimdi gördüm yazdığını

Mervekyzd
        Gülbin hanım çok deneyimli birine benziyordu açıkçası söyledikleri güvenilir geldi bana, senden haber bekliyorum dedi medstarda da randevum vardı perşembe ama gitmeyeceğim gibi çünkü olumlu olma ihtimali %0
        Bundan sonra da gülbin hanımla devam ederim gibi sonrası için

Mervekyzd
        Ah canımıniçi çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Senin gibi iyi kalpli insanlar hep varolsun❤️ Allah kabul etsin ♥️

İlk gebeliiğimde gülbin hanıma gitmiştim bana 2 li test yapmadan fetal dna önerdi aradığımız kişi bize birsürü secenek sundu kafamız karıştı yan komşumuzda ona gidiyordu onlardan öyle bişey istemedi bize sürekli en pahalı ilaçları yazarken komşumuza devlet ilacı yazıyordu kişiye göre muamele yapıyor ve insanı tereddütte bıralıyordu sonrasında dr u değştirip diger kadın dr olan bilgi usludan aldım randevuyu onunla devam ettim 37+3Haftamda kasık ağrısı ile gittim dr um izinde idi güllbine gittim ve odaya girer girmez siz beni beğenmemiltiniz diyetek simirli konuşmaya başladı sezeryan olacagımı bildiği halde bana çatı muayenesi yaptı ve h sonu suyum gelmeye başladı sızıntı halinde ve 37.5 te doğum yaptım apar topar
        Doğumdada uyuşmadım biraz sıkıntılı süreç oldu ama hastane çok iyi erkek dr dan çekinmesem kesinlikle timur hocaya giderim
        Doğum sonrasında memorial hastanesi 1 numara ilgi alaka süper
        Şuan tekrar hamileyim özel dr a gidiyorum memorial de doğum istiyorum

4 ay sonra
          12 gün sonra