Mortosba Merhaba kızlar.. Antalya Memorial hastanesi gülbin destici işgören… Kendisinin takibinde olan var mı acaba, memnuniyetiniz ne durumda bikac hafta sonra kontrol zamanım geliyor yeni taşındığım için araştırma sürecindeyim..
Mervekyzd Mortosba ben gülbin hocaya gidiyorum allah var kadın ilgileniyor öyle hemen oldu bitti yapıp göndermiyor ama ne bilim çok böyle sakin biri aşırı sakin ben neşeli güleryüzlü karşılanmak istiyorum sanırım oda gayet ciddi biri 30+3 teyim şuan normal doğum istiyorum doğum sırasında beni motive edecekmi felan diye tedirginim açıkçası
Mortosba Mervekyzd teşekkür ederim bilgilendirmenize🥲 Bende 3 hafta sonra kendisine başlamayı düşünüyorum umarım olumlu geçer Sanırım bende neşeli samimi bir ortam arıyorum ama başka kimseyide bulamadım açıkçası 😅
Mervekyzd Mortosba medstrada koray hoca var ablamın doktoruydu önceden vitaledeydi o çok enerjik samimi birazda köy ebesi modunda ama hastaneyi beğenmiyorum
Bns1- Mortosba Murat doruk var medstarda ve nilsem Eraslan bilindik doktorlar ve gayet güleryüzlüler tek problem çok kalabalık olması
Mortosba Mervekyzd çok gördüm kendisinin ismini ama erkek düşünmediğim için bişey diyemiyorum🥲 Umarım Gülbin hanımla olumlu bir süreç yaşarız bende 29. Haftadayım yakınmışız ☺️
Mervekyzd Mortosba yok ben diyarbakırlıyım aslen ama burda doğdum büyüdüm adanaya gelin gittim 5 ay dayanamadım evi taşıdık 😂
Mervekyzd Bns1- bende duymuştum o doktorları ama hastane okadar kalabalık ki hele bu doktorların hamişleri de çok fazla bu sebepten dolayı bildiğin devlet hastanesi gibi memorial aşırı temiz sakin bir hastane fiyat konusunda da diğer hastanelere göre bi tık pahalı olduğu için çok fazla tercih edilmiyor böylelikle de ilgi alaka daha yoğun oluyor bilmiyorum artık
Bns1- Mervekyzd Bugün medstardaydım gerçekten de pazar yeri gibi ve dediğini gibi devlet hastanesinden farksız şu an haftam küçük ama göbüşlü hamilelerde vardı Allah yardım etsin bekleyemezdim galiba doktor gerçekten çok iyi ama beklenir mi bende bilemiyorum haftaya tekrardan mecburen gideceğim fakat sonrasını bende araştıracağım
Mervekyzd Bns1- yerinde olsam yol yakınken dönerim çünkü gerçekten ilerleyen haftalarda okadar çok sıkıntı yaşıyacaksınki şu bekleme konusunda onu geçtim bir gün içinde okadar çok doğum oluyor ki bir doktor günde en az ⅘ hastayı doğurtuyor bi süre sonra artık onlarda yorulduğu için normal doğum süreci uzun süren gebeleri sezeryana yönlendiriyorlar diye duydum
Mervekyzd Mortosba doğrudur alışman uzun sürebilir ama alışınca da kopamazsın zor gelir 😂 nerde oturuyorsun merkezde mi
Lara_07 Mortosba ben Antalyalıyım Alanya’ya gelin geldim vitale hastanesinde histereskopi ameliyatı olmuştum rahim dar düşük veya erken doğum riski olabilir demişlerdi çok konforlu geçti 2 saatte çıktım hastaneden buradaki hastane ile çalıştığımız için burada doğum yapacağım ama orayı tavsiye edebilirim doğum için.
Bns1- Mervekyzd Ah her şey olabilir inanırım cidden. Benim hikayem şöyle oldu aslında ilk hebelik testinde pozitifi gördüğümde evime çok yakın diye yaşama gittim bilgi edinmek için. Doktor dediki 7. Hafta da tekrar gel şu an 7+3 reglimin ilk gününe göre. bende tabii ki yaşama gitmedim iyiki de gitmemişim… Murat doruktan aldım bugündü randevum bugün gittim ve 45 dakikadan fazla sıra bekledim… Kalp atışını duyamadık rahmim kalp şeklindeymiş bunu öğrendim daha önce kaç defa gitmeme rağmen kimse söylememişti… Haftaya kalp atışını mutlaka duymamız lazım 1 hafta sonra tekrar gel dedi duyarsak devam edeceğiz duyamazsak sonlandıracağız dedi mecburen tekrardan gideceğim olumsuz bir şey söyler ise memorial gideceğim. Olumlu ise de mecburen yine değiştirmek zorunda kalacağım çünkü gerçekten beklenecek gibi değil…
Mortosba Mervekyzd kepezdeyiz şehir Hastanesi’ne yakın oturuyoruz ☺️ bakalım alışırız diye düşünüyorum
Mervekyzd Bns1- allahın izniyle inşallah kalp atışını duyarsın canım ben kalp atışını duymak için gittiğimde kan da vermiştim toksoplazma çıkmıştı kanımda kedi köpek pisliğinden tüyünden felan bulaşan bir mikropmuş medicalparka gidiyordum ozmaan laradaki beneğimin kalp atışın duydum ve hemen ardından doktor dediki bir test daha yapıcaz eğer oda pozitif çıkarsa bebeği almamız lazım almazsak zaten kalbi duracak okadar çok korkmuştum ve ağlamıştımki sana anlatamam allah hiçkimseye yaşatmasın o pıtpıt atan kalbi duyduktan hemen sonra böyle bir haber beni mahvetmişti şükürler olsunki test pozitif çıkmadı şuan 31 haftalığız inşallah sende o kalp atışlarını duyup sevinçten gözlerinden yaşlar süzülür çok dua edicem haber verirmisin bana 😢