32 haftada bebeyin kalp atışının zayıflaması
Kimse yokmu??
hepoyleolurzaten_ böyle bir durum yaşamadım ama belki kendini çok yormustum veya sitres olmuştun oda bebeğe yansımış ondan kalk atışları öyle çıkmıştır bana kalırsa günlük sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinle bebeğinin en azından için rahat eder erken doğum riskin neden var rahim ağzı kısalığı mi var Cnm
Munevver_kaplan_33 evet rahim ağzı kısalığı bebek 23haftadan baş aşağı yani ola bilir bi seferde gidip dinletirim kalp atışını.İnşAllah öyle çıkmaz zaten bir ay kaldı sezeryan olucam ona kadarda dursa iyi olur çok teşekkür ederim hiç kimse yazmicak sandım
hepoyleolurzaten_ yok hiç panik olma dediğim gibi saglikocaginda mutlaka kalp atışları dinle durumunu anlat hemsiren zaten sana der gel dinliyelim kalp atışını diye
Hastanede yatırmadı mı doktor cnm. Bencede sağlık ocağına git günlük dinle kalp atışını
Munevver_kaplan_33 inşAllah gidicem yakın zamanda yine
hepoyleolurzaten_ merhaba benim de aynı sorun var 32.haftamda 110 100 atıyordu bebeğin kalbi
hepoyleolurzaten_ suanda 33.haftamdayım yarın detaylı yazayım
Fzehraciki merhaba bi sorun oldu mu
cLearQueen ben on gün önce 32.haftalıkken doktora gittim doktorum kalp atışının düşük olduğunu söyledi nst ye bağladı (griptim belki onunla alakalıdır) nst de benim bebek hareket etmedi kalp atışı da 110 100 çıktı kendi nabzım da 60 düşük çıktı daha sonra doktorum detaylı ultrason için başka bir doktora yönlendirdi kalbine filan bakıldı sonra nst ye bağladılar yine sadece kalp atışı yine düşük çıktı sonra detaylıdaki doktor on gün sonra kendi doktoruna musyneye git dedi işte pazartesi gideceğim gittiğimde yazarım yine buraya ( detaylıdaki doktor 70 60 a düşerse kalp atışı o zaman sıkıntı filan dedi düşmezse aynı seyrederse yine sıkıntı olmaz filan dedi)
Fzehraciki anladım canım, hayırlı haberlerini bekliyoruz insallah
Fzehraciki önceki ay 145 di ama şimdi azalmış 132 falandı baş aşağı ondanmı bilmiyorum 🙁doktor iyne falan yazdı onun için bitsin gidicem bakalım normale dönmüşmü sizde ne söyledi neden öyleymiş?
Naimednmz yok ya burda öyle hemen hemen her şeye göre yatış yapmıyorlar canım çok acil bişey olursa he tamam gel gözetim altında tutalım diyorllar başka böyle şeylere hiç müdahile edilmiyor ancak ilaç iyne serum falan yolluyorlar
Fzehraciki bende 33+1 iynem bitsin gidicem bakalım düzelmişmi
Fzehraciki inşAllah sıkıntı olmaz canım bizide haberdar et seninki daha düşük çıkmış Allah yardımcın olsun sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini🤲🏻❤️
hepoyleolurzaten_ seninki çok normal seninkinde korkulacak bir şey yok eğer yüzün altına inmezse korkma en az 120 olması gerektiğini söyledi benim doktorum seninkinin kalbi az atıyor dedi
hepoyleolurzaten_ olabilir benimki de baş aşağı poziyisypndaydı
hepoyleolurzaten_ amin canım inşallah bana iğne filan vermediler de gripim diye doktorum antibiyotik verdi