Naimednmz yok ya burda öyle hemen hemen her şeye göre yatış yapmıyorlar canım çok acil bişey olursa he tamam gel gözetim altında tutalım diyorllar başka böyle şeylere hiç müdahile edilmiyor ancak ilaç iyne serum falan yolluyorlar
32 haftada bebeyin kalp atışının zayıflaması
Fzehraciki bende 33+1 iynem bitsin gidicem bakalım düzelmişmi
Fzehraciki inşAllah sıkıntı olmaz canım bizide haberdar et seninki daha düşük çıkmış Allah yardımcın olsun sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini🤲🏻❤️
hepoyleolurzaten_ seninki çok normal seninkinde korkulacak bir şey yok eğer yüzün altına inmezse korkma en az 120 olması gerektiğini söyledi benim doktorum seninkinin kalbi az atıyor dedi
hepoyleolurzaten_ olabilir benimki de baş aşağı poziyisypndaydı
hepoyleolurzaten_ amin canım inşallah bana iğne filan vermediler de gripim diye doktorum antibiyotik verdi
Fzehraciki inşAllah düzelir ya azalmasın hiç birnin atışı😢
Fzehraciki kendini koru canım grip çok kötü😢bende ilk kızımda son ayda olmuştum
hepoyleolurzaten_ inşallah kuzum ya
hepoyleolurzaten_ bugün kontrole gittim bir ay sonra 38 haftalıkken sezeryan olacağımı söylediler üzgünüm :( moralim bozuldu
Fzehraciki bende 38de olucam☺️üzülme canım hayırlısı neyse o olsun.ilk hamileliyinmi?normalmi istiyordun?
Munevver_kaplan_33 Sağlık ocağında kalp atışları bakılıyormu
mucizemgelsin61 evet cnm benim 2. Gebeligim 17 haftada daha hissetmiyordum diye saglikocaginda ki hemşire gel kalp atışlarını dinliyelim dedi baktı orda zaten ondan birkaç gün sonra 18 haftada kipirdi şeklinde 19 da tam hissetmeye başladım hamdolsun iyi 33+5gunluk olduk kızımla
Munevver_kaplan_33 İyi çok şükür canım çok sevindim ya bende sağlık ocağındaki hemşireme yazayım o zaman şimdi bende endişeliyim hep önceki düştüğü için bunda korkularım var
hepoyleolurzaten_ evet canım normal istiyordum ama sağlığından önemli değil tabii ya bide cuma günü devlette başka bir doktora gözükücem
Fzehraciki inşAllah hayırlıslndan olur canım
mucizemgelsin61 git aksatma için rahat etsin cnm sağlıcakla kucağına al inssallah yavrunu
Munevver_kaplan_33 Sordumda 28. Haftadan önce biz duyamıyoruz dedi hemşire .. inşallah canım benimm 🙏
mucizemgelsin61 ne alaka ya saçmalamış kalp atış aleti hepsinde var ben 17 haftada gittim baktı 28 hafta ne alaka
Munevver_kaplan_33 Aman bizim sağlık ocağı herşeyde eksik zaten hiç memnun değilim