Sbncelif benim 1. 42 haftada tek bir doğum sinyali vermedi kanala dahi inmedi😅
Doğmuyor yardım
blackberry118 42 dimi haftanız yanlış okumuyorum🥴
Mikrofon0 ilk gebeligim 42 haftada hala karnın en yukarısındaydı. Suni falan boşa vermiş oluruz hiç doğum sinyali yok sezeryanla alacagz dediler tamam dedim daha fazla beklemek tehlikeli olurmuş çünkü. Normal doğumu çok istiyordum o yüzden 5 ayrı doktor bugün mecbur bebeği alacagz diyene kadar beklemiştim.
Benim 38+5 dün akşam hareketler az olduğu için ve bebek kasıldığı için acile gittim bir parmak açılman var dedi ama bebek yukardaymış hala nst çekti sancı falan yok eve geldim kanama olmuştu muayene sonrası. Çok hafif adet sancısı gibi ağrım var şimdi de düzenli sancılar değil. Muayene sonrası kanama olması normal mi doğum başlangıcı mı? (Doktorum durumu anlatınca korkacak bir şey yok dedi bu arada)
- Düzenlendi
blackberry118 anladım teşekkürler ben o kadar beklemekten korkuyorum da🥲 ondan öyle tepki verdim kusura bakmayın 🙃 benimde ilk
@Mikrofon0 sağlıklı olsunlar da unutulur gider bu günler
blackberry118 eee sonra ne oldu
deryaa_milena benim de ilk çocuğumda kanamam oldu alttan muayene olduktan sonra gece 12 de muayene olmuştu gece 3 te suyum gelmişti çömelme hareketi falan yapın daha da olsun diye açılmanız ılık duş alın benim hiç açılmam yok daha
@Sbncelif bilemiyorum bazılarında oluyor galiba
Sbncelif yürümeye çalışıyorum squat yapıyorum ağrı kasılma da oluyo ama düzenli sancı gelmedi bir türlü
Sbncelif sizin kaç haftalık şuan?
Sbncelif daha fazla beklemeyi 2 ayrı şehirde 5 farklı doktor da kabul etmeyince sezeryan oldum. Kanala hiç inmedigi için suni sancı vermek çok büyük ihtimalle bebeği strese sokar dediler.