Esma52 Ben şehir hastanesi takipliyim 28. Haftada yapıldı sanırım aç karnına gitmiştim kan alındı içecek içtim 1 saat sonra tekrar kan verdim onun sonucuna göre şeker var mı yokmu öğrendik
slcn_mom Esma52 Emel Mehmet Tarman da mı yaptınız doğumu şehir hastanesinde mi Memnun kaldınız mı ebeler odalar ilgi alaka iyi miydi tecrübelerinizden biraz bahseder misiniz
Esma52 slcn_mom teşekkür ederim herşey yolunda şehir hastanesinde yaptım doğumu ebeler doktorlar hemşireler baya ilgili tek kişilik odadayım ben ama çift kişilik odalarda var burda
slcn_mom Esma52 sizin adınıza sevindim. İyi insanlara denk gelmek büyük şans :) Tek kişilik oda olduğunda eşinizi alıyorlar mı normalde refakatçi olarak kadın olmak zorundaymış öyle duymuştum.
Zehra_ulgr3838 Esma52 erkek refakatçi aliyorlarmi acaba ben henüz 17+1 haftaligim ama doğumda yanımda olacak kimsem yok bı eşim var kalabilecek onuda alirlarmi bilmiyorum☹️
Minikprensesim_ Esma52 hangi doktor doğumunuza girdi . Bu arada çok ama çok geçmiş olsun . Rabbim analı babalı huzurlu bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏
rumeysa_1c Alpmom__ onun gibi doktoru ben ömrümde görmedim bide kadın doğumun sorumlusu olacak o kadar ilgisizki 1 kere muayene oldum mecbur kalmıştım kendimi o kadar değersiz hissettirdi ki aglicaktim çıktığımda odadan
Alpmom__ rumeysa_1c Valla bende rastgele almıştım bir tahlil sonucuma bakacaktı alt tarafı … Özele gitmeye karar verdik eşimle ondan sonra .