metemom_ MorKelebek54 ay evet canım burda çok güzel arkadaşlıklar edindim şimdi doğurmak üzereyim çok garip bir duygu
MorKelebek54 metemom_ rabbim savlikla kicagina almayi nasip etsin insallah ☺️🤲🏻 hayirli dogumlar kuzum sana ☺️🤲🏻 bi abazda gelsin bebis🤲🏻🤲🏻
hilal_wq4 metemom_ çok heyecanlı bir bekleyiş umarım en kolay sekilde ve en güzel vakitte bebeğini kucağına alırsın 💖
metemom_ Sevbebek ya söylediğim gibi o zaman ama artık zamanında gelmiş niye başlatmalarini istemedin ki
metemom_ Teacherblue sancım var hâlâ yürüyüş falan yapıyorum canım ikinci kez nişan geldi eşimin gelmesini bekliyorum
metemom_ Nurcanyks bana da yarın olacak gibi geliyor ama geceden beri sancım da var bebek hiç uyumadı
metemom_ Linakiz1903 evde devam ediyorum canım duşa girecem tekrar çok ağırlaşmadigi sürece sancım evde çekmeyi düşünüyorum 😊
Nurcanyks metemom_ bende öyle yaptım gece boyu snacimi çektim sabah gittim hastanrye 6cm açılmam vardı sizde çok beklemeyin gidin iyi doğumlar dilerim🥰😊
Linakiz1903 metemom_ fazla da bekletme bence eşin gelince bı doktora görün canım uzun süredir var sancn illa agirlasicak diye bişey yok çünkü böyle devam edebilir
metemom_ Linakiz1903 gideceğim canım eşimin gelmesini bekliyorum şimdi sancım çoğalmadı pek ama ikinci kez nişan geldi
gktgmom metemom_ su gibi doğumun olur inşallah görüyorum haftalardır sancı çekiyorsun sağlıkla gelsin minik 🥰🙏🏻
Mikrofon0 metemom_ ertesi gün mü geldi ikinci nişan benim ilk dün geldi bugün sabah da geldi ama sadecet hafif âdet sancısı çekiyorum başka bir şey yok 39+1 bakalım sizin süreç nasıl ilerleyecek
biranne__ metemom_ ahh sağlıcakla kucağına alırsın inşallah kuzum bizede nasip olsun diyelim inşallah 38+3 olduk rabbim yardımcın olsun
metemom_ gktgmom hâlâ sancı çekiyorum canım yok artmıyor sancılar bıktım nişanın gelmiş bir şey olmaz sancın artınca suyun gelince gel diyip yine gönderdiler artık doğursam rahatlicam ya