Mavisevgim metemom_ yaaa ben de istiyorum 😅😅 her tuşa bastım şuan hafif sancım var ama ne nişan ne suyum yok
metemom_ Mavisevgim benim nişanım geldi sancı çekiyorum ama sancı da artmıyor suyum da gelmiyor canım doğurmuyorum 😂
Mikrofon0 metemom_ ertesi gün mü geldi ikinci nişan benim ilk dün geldi bugün sabah da geldi ama sadecet hafif âdet sancısı çekiyorum başka bir şey yok 39+1 bakalım sizin süreç nasıl ilerleyecek
biranne__ metemom_ ahh sağlıcakla kucağına alırsın inşallah kuzum bizede nasip olsun diyelim inşallah 38+3 olduk rabbim yardımcın olsun
metemom_ Sevbebek nişan gelmiş önemli bir şey değil açıklığın 2 cm bir şey olmaz eve git sancın sıklaşırsa gel dedi canım eve geldim
Alpmom__ metemom_ kolaylıkla atlatırsın inşallahhh bu süreci 🥹😍 şuan nasılsın ? Eşin geldi miii ? Haber ver bize . Dualarımız seninle 🫶
metemom_ Alpmom__ eşim geldi akşam doktora gittim nişan gelmiş bir şey olmaz eve git sancın sıklaşırsa gel dedi boş boş sancı çekiyorum bir an önce çoğalsa keske
Harikuladeee Maşallahhh postlarda hep görüyorummm seniii merak içindeyimmm hayırlısıyla su gibi doğum olsun kucağına çabucak sağlıkla al inşallahh🥰meraktayızzzz
metemom_ Linakiz1903 ah keşke hâlâ sancı çekiyorum canım ama artmıyor doğum sancısına dönmüyor açıklığım da 2 cm de eve gidip sancının artmasını bekle dedi doktor eve geldim tekrar
metemom_ Mikrofon0 yok canım nişanın gelmiş bir şey olmaz açıklığın 2 cm çok önemli değil eve git sancın sıklaşırsa gel dedi
metemom_ gktgmom hâlâ sancı çekiyorum canım yok artmıyor sancılar bıktım nişanın gelmiş bir şey olmaz sancın artınca suyun gelince gel diyip yine gönderdiler artık doğursam rahatlicam ya
gktgmom metemom_ valla senin güzel doğum hikayeni burda bekliyoruz canım inşallah su gibi doğumun olur sancı nasıl geliyor benimde ilk gebeliğim korkuyorum 36. Haftamıza girdik 🥲
tatlibebegim_ metemom_ 3 cm ile 11 saatte kendi sancımla doğurdum doğuma girdiğimde 10 cmdi açılma hızlı ilersin diye ebe squat ve ördek yürüyüşü yap dedi ama ben yapamadım kalkamadım yerden daha doğrusu🤭
Ummuarbc metemom_ canım bende acile gittim acilmam çok az mis sık sık karnım sertleşiyor nst de sancı çıkmadı ama makinaya güvenemedik senin de sancıların bu şekilde mi olmuştu 5 dk da bir karnım sertleşiyor taş gibi ama ağrım acim yok
Tugces09 metemom_ İnşallah bu gece artar sancılarınız ve su gibi kolaylıkla doğum yapıp sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🙏🏻🙏🏻
Esim metemom_ benim de bu akşam 10 gibi nişanım geldi, 11 gibi biraz daha geldi. Bugün sancım fazlaydı ama şuan yok Dr gitmedim sabah kontrolüm var onu bekliyorum.