metemom_ Sevbebek nasıl oldun canım eğer gecmediyse ılık bir duş al duş sonrası ağrın azalmıyorsa doğum sancısıdır
numix Ayy🥺😂 bence de canım kontrol ettirip eve gelsen daha iyi olur en azından açıklık ne kadar bilirsin. Su gibi güzel bir doğumun olur inşallah 🌸senden en pozitifinden doğum hikayesi de bekleriz sonra 😍
metemom_ numix inşallah canım. Sancım sık değil o yüzden gitmek yerine eşyalarımızı falan hazırlayacağım eşim de gelmiş olur hastahneye gidersem yatış falan verirler başkalarının sancı çekmesini beklersem stres yaparım
metemom_ blovec valla sakinleşip uyuyup dinlendim canım eşim de birazdan yola çıkacakmış aşırı sancım falan yok sıklaşmasını bekleyeceğim hastahaneye gidip milletin bağırıp çağırmasını dinlersem boş yere stres yaparım gereksiz olur
numix metemom_ O da doğru. Hazırlığını yap o zaman eşin gelene kadar ♥️ heyecanla bekliyor olacağım güncellemelerini 😂
Ezel16 metemom_ Ben seni doğurdun diye aklımda kalmış 🤭 Şans postuna denk geldim canım kolay doğumlar olsun inşallah 🤲🏻🥹
metemom_ Ezel16 yok canım hastahnede yattım zor engellediler doğumu da şimdi gerçekten doğuruyorum sanırım 😂
Ezel16 metemom_ Ay kıyamam 🥹🥹 Zamanında sağlıkla gelsin yavrun inşallah kuzum ama biraz sabırsız sanırım küçük bey 🥲 Dualarım seninle su gibi doğum olsun inşallah 🤲🏻🥰 Doğum hikayeni bekliyorum 😍😍❤️❤️
metemom_ MorKelebek54 ay evet canım burda çok güzel arkadaşlıklar edindim şimdi doğurmak üzereyim çok garip bir duygu
Zeyyno_ metemom_ Sancinizi takip edin siklasana kadar siklasinca bebek geliyor demek suyunuz yada kanamaniz olursada beklemeyin hastaneye gidin