zeynep_88 AAselinannesi06 aminnn inşallah çok isterim gerçekten bir kızım olmasını 🥰 haberi alırsam yazacağım
100924 AAselinannesi06 merhaba 27 yaşındayım 1 senelik evliyim ve 5 aylık hamileyim İstanbul’da yaşıyorum 😊
bdlakbrn Merhaba 27 yaşındayım Denizli de görev gereği yaşıyorum, ikinci gebeliğim ilki düşük, şimdi 5+3 üz inşallah bu kez sağlıkla gelir🌸
Minikmucizem21 AAselinannesi06 kardeşim şuan ankarada yaşiyor onunda 2 kızı var 5 olcak ve 8 aylik 🥰🥰
Yenianne2558 24 yaşındayım 20 aylık evliyim 37+2 haftamızdayız kızımı bekliyorum istanbulda yaşıyorum erzurumluyum eşim sivaslı ☺️😂
Ebru_xy AAselinannesi06 Selamlar 25 yaşındayım kayseride yaşıyorum yıllık evliyim 11 haftalık hamileyim 😍
Zeyneptasdogen 23 yaşındayım 16 gün sonra 1 yılım dolacak. 8 aylık hamileyim🫠 Aslen Bitlisliyim Bursada oturuyorum
Filiz3535 33 yaşndaym aslen izmirli ve izmirde yaşıyorum 2yıllık evliym 30+1 haftamız 🐣prensesimi bekliyorum 👼🏻🎀
Minikmucizem21 AAselinannesi06 merkez azizlibağlari hariç başka yerini görmedim çok isterim diğer yerlerini görmek🥰🥰
Pelin-zuleyha 27 yaşındayım 7 yıllık evliyim istanbulda oturuyorum aslen siirtliyim 29 haftalık gebeyim ikizlere hamileyim iki tane oğluş bekliyoruz 💙🌸
Iremkaskci7 26 yaşındayım istanbul,pendikte yaşıyorum🌸 23 haftalık hamileyim. Prensesimi bekliyorum sabırsızlıkla 😍💖
Smmyyeeeeeee1557 Kontes001 aşırı korkuyorum ya ilk kizim da normal oldu doğumum bunda nasıl olucak bilmiyorum korkuyorum
Kontes001 Smmyyeeeeeee1557 devlete gidiyorsanız bebeklerin pozisyonu da uygunsa normal yapabilirsiniz
Neslihanuygun AAselinannesi06 bende 28 yaşındayım adım neslihan 1 buçuk aylık evliyim 1 buçuk yaşında oğlum ve şuan 5+3gunluk hamileyim kocaeli Çayırova da oturuyorum