Busra-0760 AAselinannesi06 24 yaşındayım 18 aylık Evliyim Antalya merkez de yaşıyorum 14 Haftalık hamileyim 🌸
birmeleginannesi_ AAselinannesi06 merhabaa🥰 26 yaşındayım aslen manisaliyim ama Urfa’da yaşıyorum yeni doğum yaptım 11 günlük bebişim var 🥹
Bebisimibeklerken3 AAselinannesi06 merhaba ben de 26 yaşındayım Trabzonda oturuyorum 1 yıllık evliyim ve 11 haftalık hamileyim❤️
Nihal0560 28 yaşımdayım ismim Nihal Amasya’da yaşıyorum merhaba bu arada herkese hepimiz sağlıklı şekilde kucağımıza alırız inşallah 🫶
Songul_33 Merhaba 32 yaşındayım. 12 yıllık evliyim 2 kızım var oğluma hamileyim Allahın izniyle heyecanla bekliyoruz. Aslen antalyalıyım ama şuan mersin erdemlide yaşıyoruz eşimin işi nedeniyle ismim Songül ☺️☺️☺️
Gamzebz 31 yaşındayım kayseriliyim kayseride yaşıyorum 8 senelik evliyiz 2 kızım var 3.çocuk düşünüyoruz bakalım nasip olursa sağlıkla inşallah 🌼
Kaya2112 AAselinannesi06 merhaba bende 24 yaşında 10 aylık evliyim 18 Haftalık ta gebeyim ha bu arada Diyarbakırlym
Mirayss Merhabalar 27 yaşındayım 6 yıllık evliyim 19 haftalık hamileyim biraz yalnız hissediyorum 😌 ama bebeğime tutunuyorum
21_01 Merhabalar ben Adana’da oturuyorum 8 aylık evliyim 21 yaşındayım hamileliğim 15+6 oldu aslen Diyarbakırliyim
Merve1misra Merhabalar🤩 Ben merve.🎊6 yıllık evliyim.ilk kızım 4 yaşında ikinci kızıma aylik hamileyim. 😍 bodrum da yaşıyorum 🤩