Ebaki AAselinannesi06 merhaba Trabzonluyum 27yasindayim Aralıkda 9yillik evli olcm iki oğlum var biri 7yasinda biri 4yasinda şimdi 15haftalik hamileyim ☺️🌸🤲💙
Minikmucizem21 AAselinannesi06 AAselinannesi06 AAselinannesi06 Merhabalar bende 10 yıl olcak evleneli nikah olalı 11 yıl olcak😊 oğlum var 6. Yaşında kızım 3 yaşında ve 3. Numara 14+3 hafta almanyada yaşıyorum yozgatlıyım😊
Minikmucizem21 AAselinannesi06 kardeşim şuan ankarada yaşiyor onunda 2 kızı var 5 olcak ve 8 aylik 🥰🥰
nouro Sumeyrahebun Aaa nasıl denk gelmiş öyle Ultrason randevune gittin mi ? 😀 ay heyecanlandım şimdi
Belgin25 AAselinannesi06 AAselinannesi06 merhabalar bende 26 yaşındayım 2oglum var biri 5 yaşında diğeri 2bucuk yaşında ve 15 haftalık hamileyim
O24o AAselinannesi06 33 yaşındayım 14 senelik evliyim 12 ve 9 yaşlarında oğlum var 37 haftalık oğluşuma hamileyim Manisa merkezde yaşıyorum 🌺
EmineVural nouro İzmirde hangi doktora gideceksiniz acaba? Bende 6+0 dayım. İlk hamileliğim. Doktor arayışındayım
nouro EmineVural Ben Dr dilek arslan a gidiyorum fakat Hüsniye Özkan da iyi . İkisinden birini tercih edebilirsin. İkisi de doktorum ama gebelik takibimi dilek hanım yapıyor gayet te memnunum
Kontes001 Smmyyeeeeeee1557 ikiz hamileliğim zordu. Teki yaşamış biri olarak anlamışsındır 🙈 33 haftalık doğdular 25 gün küvezde kaldılar. Ben de o ara toparladım
Smmyyeeeeeee1557 Kontes001 aşırı korkuyorum ya ilk kizim da normal oldu doğumum bunda nasıl olucak bilmiyorum korkuyorum
Balkan77 AAselinannesi06 merhaba Yalovalıyız Bulgaristan göçmeniyiz 29 yaşındayım 7 aylık evliyim 4 aylık hamileyim cinsiyetimiz erkek teyzesi 💕💕💕
1Demett merhaba bende Demet Trabzonda yaşıyorum 2 yillik evliyim 29 yaşındayım ilk bebegime hamileyim 4 aylik 🥰