Ozlemustunbas1 AAselinannesi06 merhabalar 22 yaşındayım bartinliyim 24 haftaligiz şuanda ilk anneligim 1 senelik evliyim ☺️😍
Sehnaz34 Merhaba kızlar 29 yaşında 8 yıllık evliyim 6 yas ve 2 yasında 2 oğlum var 18 haftalık hamileyim onada erkek dendi detaylı ultrason son ümidimizle belki kızdır ihtimali ile beklemedeyiz İstanbulda yaşıyorum aslen Yozgatlıyım 🤗
ZO_Zeynep9098 AAselinannesi06 21 yaşindayım istanbul da yaşiyorım 9aylık evliyim evlenmeden önce nevşehir’de yaşiırdum 22+5hafyalık hamileyim
Melisa2907 AAselinannesi06 bende 25 yaşındayım, Ankaralıyım🤷🏻♀️ 4 aylık evliyim ve 3 aylık hamileyim🤤🙊❤️ bizim bebeğimiz sürpriz bir bebek 🫶🏻🌸 çook erken olduğunu düşünerek çok zorlandım alışmaya ama çok şükür 🥹
Larraa AAselinannesi06 Merhaba, 31 yaşındayım. Aslen Mardinliyim yani babam Mardin annem İzmirli. Doğma İzmir, büyüme İzmir ve İstanbul karışık 😊 Şu an Finlandiya’da yaşıyorum. 4.5 yıllık evliyim. Yaklaşık 9 haftalık ilk gebeliğim 🥰
Ragimaroyal AAselinannesi06 merhabalar adim Rehime Azerbaycanliyim. 26yasindayim 3yildir evliyim 23haftalik hamileyim 🥹
nazlialtuntas3642 Merhabalar ben 21 yaşındayım 1 senelik evliyim 30+5 hamileyim herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah
zeynep_88 Ne güzel 😍💓 ben de 35 yaşındayım iki oğlum var 17 haftalık hamileyim bu bebeğimin cinsiyetini net öğrenemedim sadece erkeğe benziyor dediler ama emin değilim dedi bakalım ☺
zeynep_88 AAselinannesi06 aminnn inşallah çok isterim gerçekten bir kızım olmasını 🥰 haberi alırsam yazacağım
Smmyyeeeeeee1557 Kontes001 bende ikizlere hamileyim hamileliğin ve doğumun nasıldı 🥰 ben çok korkuyorum ikinci gebeliğim ilk kızım 3yasinda… ikiz olunca bunlar korkuyorum👶🏼👶🏼🥰
Kontes001 Smmyyeeeeeee1557 ikiz hamileliğim zordu. Teki yaşamış biri olarak anlamışsındır 🙈 33 haftalık doğdular 25 gün küvezde kaldılar. Ben de o ara toparladım
Yazmelegi_ AAselinannesi06 merhaba 23 yaşındayım, kayseriliyim ve kayseride yaşıyorum 1 yaşında kızım var 😇 Nikaha göre 2.5 senelik evliyim düğüne göre 2 yıl olacak 😁😁