Manolya-27 selencinaar ahh bana tam 1 ay oldu görmeyeli 29 da gitmiştik şuan 33 , çarşamba günü tam 34 olacağız o gün gideceğiz inşallah çok özledim keşke hergun görebilsek 🥹🥰🙈
Ozbekasena selencinaar normalde bu ay 13 gidecektim ama 20 randevu aldım çünkü kan uyuşmazlık iğnem var o yapılacak
Simge22 selencinaar ay bende 3 haftadır göremiyorum öyle çok özledim kişi 34+4 haftalık olduk haftaya cuma gideceğiz inşallah hem çatı muayenesi hemde nstye giricem ilk kez ilk gebelik
Fundaaaaa selencinaar ay dün gördük ilk defa da yüzünü büyük uğraş sonrası görebildik nazlı kızımızı 😂 bir daha 4 Eylül de detaylı ultrasonumuz var çok uzun bir zaman gibi geliyor hergün çağırsalar hergün giderim 😄
SrpYlmz selencinaar 14 ü yani bu çarşamba günü son muayenemizi olacağız 19 ü doğum yani doğuma 9 günümüz kaldı nasip olursa çok şükür ❤🙏☺
Gizem-1009 selencinaar benimde 2 haftada bir hergün göresim var dün gördük gayet sağlıklıydı prensesim 🩷
helloandhello selencinaar Aslaninannesi_ bende 15inde gideceğim ikili testimin sonucunu söyleyecek miyom gördü bende bide ona baktıracağım 1 cm di
Aslaninannesi_ helloandhello içini ferah tut bende 3 milyon var biri 8 cm allahın izniyle bir şey olmaz 🙏
helloandhello Aslaninannesi_ nerden çıktı bu durup dururken anlamadım ama 3 aydır kontrole gidiyorum hiç olmamıştı 🤲🤲 iki doktora da danıştım birsey olmaz bundan çok küçük dediler
Tgbashnn Bu perşembe kontrolüm vardı 21inde tekrar gidicem hergün gel dese giderim çünkü içim rahatlıyor bebişi görünce 🤗
Cansu-2600 selencinaar Biz en son gecen hafta görüşmüştük kendisiyle bir sonraki görüşmemiz ay sonunda daha çok var offf offf 😁