Ozlemustunbas1 selencinaar biz haftaya pazartesi gidicez şuan 24 haftalık olacağız yarın 25 haftalıkken gideceğiz görmeyeli 3 hafta oluyo
helloandhello Aslaninannesi_ aminnn🙏🙏 birşey soracağım size sizde ağrı yapıyor mu kaşık ağrısı bel ağrısı vs gibi.
DmlKyra Bugün gördük kilo aldıkça tatlışlaşmış 37+3 deyim doktor bunun keyfi yerinde geleceğe hiç benzemiyor dedi günlerde geçmiyor heyecan korku hepsi bi arada bakalım hayırlısı olsun
sacmalamakizim selencinaar Haftaya cuma günü gidicem detaylı ultrason olacak. 😊 Bende çok özlüyorum miniğimi. 😍
aysenuraydin2 selencinaar bizim 29 haftalık hanımefendi Perşembe sabah gitmiştim ayın 23 ünde yine kontrolümüz var artık 2 haftada bir gidiyoruz 🐣
Smmyyeeeeeee1557 Evrimnbe ben 14 haftalık hamileyim 16 haftalıkken gidicem cinsiyet söylemedi doktorum ikiz bebişlerim
EbruAysen23 selencinaar bugün gördüm miniğimi gayet sağlıklı maşallah 21 hafta olmama rağmen 409 gr dedi iyi gayet kilosu dedi doktor teyzemiz 🥰 sizce de bebek kilosu iyi mi?
Rumeysa_01 Cokistersengelerbence istiyorduk canım zaten adetime 3 gün kala evde 4,5 tane test yaptım hepsi silik çıktı öğlen gibi son 1 tane daha yaptım o biraz daha beligin çıktı hemen gidip kan verdim beta 66 çıktı Perşembe günü tekrar kan verdim beta 199 çıktı inşallah haftaya keseyi görürüm daha sonrasında da kalp atışını duyarim inşallah 🥹💕
Fatmanur12345 Booksandcats selencinaar Xxxxci Kızlar 6+3 hamileyim çok merak ediyorum cinsiyet ne zaman belli oluyor
Booksandcats Fatmanur12345 biz 12. Haftada öğrenmiştik doktor net konuşmamıştı %90 erkek demişti ama değişiklik de olmadı sonradan 😊