20 temmuz günü acil istek üzerine sezeryan alındım. Eray hoca doğumu yaptırıp tatile gitti muğlaya işin ilginci dogum yaptıram doktor sistemde başka şeref nişancı diye biri iki kere lagmanla büyük abdestimi yaptım. 3 . Gün bana tüm serumların yapıldıgını çıkmam gerektiğini söylediler agrım olmasını söylememe rağmen doktor görmedi beni bebek kontrol edildi sadece birde hemşire sezeryan bandı taktı o kadar çıktım eve geldik 2 gece zor dayandım sancılarım olunca bi devlet hastanesine gittik bagırsak düğümlenmesi oldugunu söyledi, eray hocanın sekreti nazo hanımı aradık acil şafak hastanesine gelin dedi eray hoca yok zaten tatilde maksat anlaşmalı hastanelerine para yedirmekmiş. Gititk direk acilden giriş yaptırdılar ben o hastanede ysttım giriş için para istiyorlar bende agrıdan yerlere yatıcam sancım çoktu ayakta karnımdan röntgen çekildi vs oranın genel cerrah doktoruna göründüm iki gün yatış veririm geçmezse acil gece bile ameliyata alırım dedi, ordaki başka sekreter nazoyla konuşup diyor ki ameliyat ücretini biliyorlar mı vs biz acıdan kıvranırken bebeğim eşim annem orda ağlarken dertleri para oldu.. eşim cüzdanı fırlattı alın para diyerek çıkış istedik imza vermeden çıkamazssın vs denildi kagıdı yırttık böyle sorumsuzluk olamaz velhasıl çıktık nalet yerden çam sakuraya geldik bagırsak düğümlenmesinden 10 gün yattım antibiyotik tedavisi oldum ameliyatsız düzeldim, cuma çıkmıştım pazar agrım oldu tekrar çam sakuraya geldim bu seferde sezeryan yerim apse yapmış intihap olmuş şuan karnımda bir delik ve torbayla yatıyorum küçücük bebeğimden ayrıyım rabbim yanlarına bırakmasın cimere şikayet vara yazdım hastane tarafından bi dönüş almadım nazo hanım hastanede oldugumu biliyor asla ilgilenmediler bebegimi kontrole çağırmadılar böyle sorumsuz insanlara gitmenizi asla tavsiye etmiyorum maddi manevi tazminat davası açacağım iyileşince….