Cansu123_ kime göre neye göre farklılık gösterir. Neden arayıp sormuyorlar? Ersay beyin google sayfasına girin ordada şikayetçi olan var tek ben değilim. Olabilir bagırsak sorunu ben illa o yaptı demiyorum şafak hastanesine onlar yönlendirdi madem para ödicektim 1 buçuk saat yol gelmeseydim tek amacı anlaşmalı oldugu hastaneye çekmektş deseydi böyle böyle başka özele giderdim sürekli para konuşuldu yanımızda eray hoca tatilden gece yola çıktı kavga çıkınca hastanede de olay büyüdü, dedim hocam naptınız dedim acımla.. bana dedigi laf böyle dersen kötü konuşurum bu üslup olmaz her şey parayı alana kadar olamaz şafak hastanesini şikayette bulundum adını değiştirmiş sanırım taşınıyor hatta asya hastanesi olarak değilmiş aramaları dahi açmıyorlar siz memnun kaldınız diye herkes kalmak zorunda degil, ki Eray hoca geldiginde beni muayene etmedi konuştu tuvalete çıkıyor musun dedi tek bir serum vericem onu taksınlar sana dedi onun ücretini de ödedik 1500 ₺ madem para ödicektim başka özele gitseydim böyle rezil olmasaydım…