Busmer Sudee06 ilk cocugumu 23 yaşında kucağıma aldım nasipse ikinciyide Aralık’ta 27 yaşında kucağıma alacağım
canvecanan Sudee06 19 yaşımda kızımı kucağıma aldım aradan 8 yıl sonra oğlumu kucağıma alacam inşallah Allah’ın izniyle🤲
Starkmama21 Sudee06 18 yaşında ilk anneliği tatım kızım şimdi 4 buçuk yaşında şimdi 7 haftalık hamileyim
Aylaa123 Brcuburci bende 30 yasındayım benimde ilk gebeliğim. Bakarsınız tabiki kimse anasının karnında anne olarak doğmuyor annelik hep bir endişe bir korku barındırıyor ama bence doğumdan sonra otomatik insan anne oluyor zamanla bebeğide tanıyıp anlamaya başlayınca işler kolaylasıyor merak etmeyin🌸
Brcuburci Aylaa123 teşekkür ederimm guzel yorumunuz için inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalimda gerisini hallederiz ☺️
Merve32- Aylaa123 kesinlikle öyle rabbim yükler onu benim doğunca ☺️ 31 yaşımdayım ben de ilk gebeliğim sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi 🙏
Glchan_34 @Sudee06 size göre yaş daha fazla 24 yaşındayım ilk bebişim hayırlısıyla alalım bebeklerimizi kucağımıza
Starkmama21 Sudee06 zorunlu sezeryan oldum 40+3 olması lazım süreç birazcık yıpratıcı çünkü kolik ve emmeyen ve biberon tutmayan bir çocuğum vardı ama sonucu çok güzel ve herşey geçici 🌸
Starkmama21 Sudee06 kendine güven çünkü biz kadınlar çok güçlüyüz herşey çok güzel olacak şuan kızımla arkadaş gibiyiz ve bu duygu herşeye değer
akdmiremmm Sudee06 evet yaşıyorum şuan sancım var afedersiniz iç çamaşırım aşırı derecede yaş oluyor ama cesaret edip gidemiyorum hastaneye sancın oldukça yürü diyorlar yapamıyorum şu durumda aşırı derecede ikilimdeyim inanir mısınız ne yapacağım bilmiyorum
28Fatos28 Yaaa kızlar tebrik ederim hepinizi iyi cesaret 🙏 ben 29 yaşındayım ve ilk gebeliğim acaba erken mi davrandım diye düşünüyordum sizlere denk gelince bayağı yaşlı bile olduğumu hissettim 😅 hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize 🧿❤️
Aseliimmm Sudee06 Bende ilk bebeğimi 20 yaşında doğurdum 3 yaşında şu an beraber eğlendik zaten kendimin mini versiyonumu yapmışım bebeklik resmim yok sanki kendimi büyütüyorum gibi o derece bir benzerlik ☺️😂