Bendiyebiri_ Sudee06 21 yaşında anne oldum ikinci anneliğin 24 yaşında tadacagim hala heyecan dolu günler saatler yaşiyoruz onunla büyüyüp onunla yeni seyler keşfediyor gibiyim ikinci bebeğimde de öyle olucak ama bu sefer abisiyle birlikte öğrenecek küçük kızım 😊
Fasulyelendikk Maşallah kızlar ya cesaretinize hayran kaldım müthişsiniz bu kadar küçük olupta bu denli cesaretiniz biraz icimi rahatlattı 28 yasındayım plansız gebelik benimki 9 ay boyunca nasıl yapcam nasıl bakcam diye kara kara düşünüyorum
Sudee06 Fasulyelendikk çocuk hazır olduğunda değil ihtiyacın olduğunda gelir diye bor söz okumuştum o yüzden onun gelişi aslında bizim için en doğru zaman benimki de supriz bir gebelikti ama şimdi her şeyi oluruna biraktim
EsmaAtmis Sudee06 aynen öyle yarın ayrıntılı ultrason randevumuz var. Kızımı göreceğim için çok heyecanlıyım☺️
Merve32- Brcuburci hah ben de 31 yaşındayım ilk hamileliğim☺️bakarız bakarız baksana şurda ki genç annelere neyimiz eksik bu güzel annelerden 😂😍
Merve32- Aylaa123 kesinlikle öyle rabbim yükler onu benim doğunca ☺️ 31 yaşımdayım ben de ilk gebeliğim sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi 🙏