Sudee06 20 yaşında ilk anneliği tadıcam hem heyecanliyım hemde bazı tedirginliklerim var sizin ilk anneliginiz nasıldı
Nananan Sudee06 bende 20 yaşındayım ikinci bebeğime hamileyim bence çok güzel ya ben çok sevdim anneliği eşimle çok severek evlendik şuan diyorum eşimi hiç sevmemişim ilk aşkım oğlum olmuş onla sanki sevgili gibiyiz 💜😂
Seymax Sudee06 bende 20 yaşındayım 2 ay sonra bebisimiz doğacak Allah’ın izniyle. Bazen yaşım küçük olduğu için baş edebilir miyim diye düşünüyorum ama eşim hep destek oluyor sağolsun
Sudee06 akdmiremmm bi korku var anlam veremediğim hazır miyim değil miyim bilemiyorum siz de aynı şeyleri yaşıyor musunuz
Nananan Sudee06 benim ilk anneliğim 18 yaşındaydım hiç korkum olmadı Ztn kendim istiyordum ama hiç korkum olmadı çok güzel baktım yavruma sende kendine güven merak etme herşey çok güzel olacak
akdmiremmm Sudee06 evet yaşıyorum şuan sancım var afedersiniz iç çamaşırım aşırı derecede yaş oluyor ama cesaret edip gidemiyorum hastaneye sancın oldukça yürü diyorlar yapamıyorum şu durumda aşırı derecede ikilimdeyim inanir mısınız ne yapacağım bilmiyorum
Petek35Ozcan Bende ilk bebeğimi 18 yaşımda getirdim şimdi 22 yaşında ikinciye hamileyim 😊 bence çok güzel bir duygu çünkü bu hayatı ben seçtim kızımla çok eğlenceli zaman geçiriyoruz çocukluğumu tazeliyorum resmen ilerde anne kiz genç genç takılırız inşallah 🤲😊
Rumeysa_01 Sudee06 22 yaşında kucağıma almıştım kızımı biraz geçmişti ama hemen adapte olmuştum tek başımaydim kimse yoktu yanımda şimdi 24 yaşındayım ikinci hamileliğimi bı kaç gün önce öğrendim hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalim inşallah 🤲🏻🥰
Aylaa123 Brcuburci bende 30 yasındayım benimde ilk gebeliğim. Bakarsınız tabiki kimse anasının karnında anne olarak doğmuyor annelik hep bir endişe bir korku barındırıyor ama bence doğumdan sonra otomatik insan anne oluyor zamanla bebeğide tanıyıp anlamaya başlayınca işler kolaylasıyor merak etmeyin🌸
Merve32- Brcuburci hah ben de 31 yaşındayım ilk hamileliğim☺️bakarız bakarız baksana şurda ki genç annelere neyimiz eksik bu güzel annelerden 😂😍