chaos KubraSoyal Bende 22 haftalığım aralıkta doğumum, kızımda aralıkta doğmuştu kışın doğum yapmak güzel oluyor bu sıcaklarda lohusalık çekmek istemezdim 🙈
KubraSoyal Deletedmom_115 tam olarak bende öyleyim. Hiç bu kadar yalnız hissetmemiştim hayatımın hiçbir evresinde. Beklentilerim var demek ki… haksız da değiliz aslında sonuçta özel bi dönem geçiriyoruz. Allah büyüktür. Bebişlerimiz iyi gelsin bize… size de çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda tekrar atlatır kardeşiniz ve son olur…
sacmalamakizim KubraSoyal Bende 19+4′üm 30 aralık son gün görünüyor, 2. doğumum kızım olacak merak ediyorum çoğunluğun cinsiyeti ne acaba. 😄
Cimenn1223 KubraSoyal 21+5 im ilk kizimi da aralıkta doğurdum 2. De aralık bebegi olucak😊 kızım ve ev işleriyle günleri bitiriyoruz bu aralar bunaliyorm havalar çok boğucu dört duvarda sıkışmş gbi hissediyorm kendimi
KubraSoyal Cimenn1223 bende aralık doğumluyum kendime benzeyen bi kız çocuğum olsun aralık doğumlu olsun diye dua etmiştim erkek nasip oldu ☺️
senaakyrk merhaba kızlar ankarada olan var mı ailesi usakta olanlar olarak birbirimize destek oluruz tanışırız 22 haftayım bende
Busrra06_ senaakyrk senaakyrk ben ankaradayim 19+5 doğumun aralik ayına geliyor okulların açık olduğu dönem ve benim ilk okula giden kucuk kardeşim var annem istese de çok fazla duramayacak gibi yanımda bu biraz üzüyor
NurcanBk KubraSoyal merhaba Bursa da hangi doktora gidiyorsunuz acaba bende Balıkesirdeyim doğumum 9 Aralık gösteriyor şu an
Freefam KubraSoyal merhaba ben de 20+5 teyim oglum olacak bursadayim aralik gorunuyo benim de dogumum hangi hastane doktora gidiyosun
Ruya456 Ben 21+4haftadayim. Oğlum olacak. İlk kızım 8aralik ikinci kızım 2Aralık’ta dogmustu. Bende 4aralik doğumluyum. İnşallah oğlumda 6aralik olur🤲
Begum- 22 + 5 haftadayım. 2. Kızımı bekliyorum. Doğum uygulamada 9 Aralık görünüyor. İlk kızım sezeryan olduğu için buda öyle olur diye düşünüyorum. Kasım sonu gibi olur heralde
Babymom07 KubraSoyal yavaş yavaş hazırlıklara başlayabilirsin canım ben o haftalarda başladım anca bitirdim çok detaylı almadığım halde neden üzgünsün kuzum canını sıkan nedir?