Mlsaa99 Ayse_2807 benimde aynı sorunum var 16.haftadan beri yukari cikmasini bekliyorum 21 e geldik hala asagida sezeryan yollari gozukuyor galiba
Alone KubraSoyal bende 18 haftalığım. 4. Sezeryanım olacağı için aralıkta alırlar diye düşünüyorum. Hala psikolojik olarak hamile moduna giremedim nedense. Ama bulantılarım hala fazlasıyla devam ediyor
Bo16 Bende Aralıkta Allah izin verirse 20 haftadayim bitecek yarın 21 haftaya gircez ben ihtiyaçları almaya başladım ağırlaşinca pek gidemem edemem yapamam diye eylülün sonu gibi de elbise temizliği hastane çantasını ev temizliği ailemle hazirlicam
Simasu14 Deletedmom_115 tek başıma baktım. Memleketten uzak 2 taneyle nasıl olacak hiç bilmiyorum. Destek hiç almadim
Deletedmom_115 Simasu14 ayyy resmen aynıyız sezaryenle doğum yaptım eve geldim sadece eşim ve ben varız annem gelemiyor kardeşim kanser hastası eşimin ailesi de gelmiyorlar yani uzak diye o halimle tek başıma baktım eşim işe gidince ameliyatlı olduğum için çok zorlanırdım emzirirken falan şimdi nasıl olacak hiç bilmiyorum çok korkuyorum
Beyzaa6671 KubraSoyal Seni çok iyi anlıyorum benimde aralığın ilk haftasına geliyor doğumum eşim konusunda bende hüzünlü geçiriyorum açıkçası hamilelikte daha ilgili olur diye düşünüyordum yanıldım ama bak gör çok kolay bi doğum geçireceğiz inanıyorum
Busrra06_ senaakyrk senaakyrk ben ankaradayim 19+5 doğumun aralik ayına geliyor okulların açık olduğu dönem ve benim ilk okula giden kucuk kardeşim var annem istese de çok fazla duramayacak gibi yanımda bu biraz üzüyor
Simasu14 Deletedmom_115 Allah kolaylık versin inşallah. Ben lohusaligimi kendi evimde geçirmek istedim. Kafam rahat en azından herkes birşey demeyecek. Belki annem gelir belli değil
Hiratuba KubraSoyal bende tahminlerime göre 1 Aralık’a denk geliyor . Tam 39 hafta olmuş oluyorum nasip olursa sezeryan olacak. Eşiniz neden yanınızda olamıyor çalıştığı için mi yoksa psikolojikmen mi yalnız bırakıyor . Komşularınızdan falan bikaç arkadaşınız olsa aslında size iyi gelir. Eş ne kadar olsa sabah gidip akşam geliyor
KubraSoyal Hiratuba bende çalışıyorum kendisi de çalışıyor kalan vakitlerinde de çıkıp arkadaşlarıyla vakit geçiriyor. Ben evde oluyorum bu süreçte dinlenmek istiyorum çalıştığım için. O da dışarıda olmak istiyor. Maalesef böyle üzgünüm.
irem21 Bende 19+6 aralık ayına denk geliyor ama ben hala hissetmiyorum benim gibi daha hissetmeyen var mı😔
Begleyna KubraSoyal bende 20.2 günlüğüm. Doğumum Aralık sonuna denk geliyor. Yavaştan hazırlıklara başlamak lazım bence yolu yarıladık sanki 😊 üzülme ama bebek hisseder annesi. Herşey olacağına varır kendisi strese sokma düşünme mutlu günlerin bunlar 🥰💐
KubraSoyal Begleyna inşallah her şey çok güzel olsun tüm dileğim böyle bebeğimi üzdüğüm içinde üzülüyorum 😂 bir döngüdeyim hayırlısı bakalım 😌
NurcanBk KubraSoyal merhaba Bursa da hangi doktora gidiyorsunuz acaba bende Balıkesirdeyim doğumum 9 Aralık gösteriyor şu an
Deletedmom_115 Simasu14 valla bende kendi evimdeydim baktım telefonla arayarak bile saçma sapan karışanlar oluyor telefonları bile açmadım kimsenin uzun bir süre konuşalım zaten zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun