KubraSoyal Merhaba ilk gebeliğim 21. Haftadayım. Aralık ayında doğum görünüyor neler yapıyorsunuz. Ben bazen ne yapmam gerekiyor diye boşluğa düşüyorum. Hamilelik sürecimde de eşim çok yalnız bırakıyor beni hüzünlü bir hamilelik geçiriyorum. Üzgünüm.
minnakimveben KubraSoyal benimde Aralık gibi gözüküyor 19+4 benim mecburi sezeryan olduğu için öyle hesaplıyorum
Ayse_2807 KubraSoyal Aralık sonu benimde ilk doğumum normaldi şimdi 18+5 günlük hamileyim plesenta bebeğin onundeymis zamanla yukarı çıkar dedi doktorum çıkmazsa sezeryan olucakmisim deneyimim yok çok korkuyorum sezeryandan
Deletedmom_115 KubraSoyal ben normalde 6 Aralık gözüküyor ama önceki doğumum sezaryen olduğu için doktorum Kasım sonu alırız dedi. Eş konusuna gelince benimde eşim ilk gebelikte çok anlamazdı ne olduğunu çok destek olmazdı ama kızım doğunca yapayalnız kaldık bide ben sezaryen oldum sağ olsun etrafımda döndü işten eve koşa koşa geldi şimdiki hamileliğimde biraz daha anlayışı yardımcı olmaya çalışıyor biraz daha farkında zor bir süreç olduğunun
Aynurozturkkk KubraSoyal Merhaba bende 22 + 1 doğumum aralıkta , merak ettim bizde doğum hakkında henüz konuşmadık sezeryan veya normal, bu haftalarda belli oluyormu ki
minnakimveben KubraSoyal evet 2. Olduğu için İlki mecburi oldu sancılarıma kalbi dayanamamış nst de baya düşük çıkmıştı hemen sezeryana aldı doktorum kordonu da boynuna dolanmış kopmak üzereymiş öle olunca mecburi oldu Bunda da riske girmek istemiyorum o yüzden sezeryan düşünüyorum
Deletedmom_115 Ayse_2807 hiç korkma hiç ilk zamanlar tabiki zor ameliyat sonuçta ama inan bana korkulacak kadar değil ben ilk kızımı sezaryen yaptım ve sadece eşim ben vardık kimse yoktu yanımızda
minnakimveben Ayse_2807 hiç korkma ben spinal oldum ve ilk hamileliğim aşırı zor geçti panik atak olmuştum psikoloğa da gidiyordum bi yandan acil sezeryanla alınmak zorunda kaldım ama öyle kolay geçti ki o an herşeye değiyor konuşuyorlar zaten seninle birşey olduğunda müdahale ediyorlar
Mlsaa99 Ayse_2807 benimde aynı sorunum var 16.haftadan beri yukari cikmasini bekliyorum 21 e geldik hala asagida sezeryan yollari gozukuyor galiba
Basakcum Aynurozturkkk İlk gebeliğimde 37. Haftaya kadar hiç konuşmamıştık doğum şeklini. Aynı doktor ile 2, gebeliğimi takip ediyoruz 23. haftadayız ve yine konuşmadık bu durumu. Özellikli bir durum yahut anne isteği olmadığı sürece erken haftalarda konuşulmaz yani doğum şekli
KubraSoyal Deletedmom_115 kendimi çok yalnız hissediyorum hormonlardan sanırım çok etkileniyorum. Ailemden de uzağım. Hüzünlü geçiriyorum bebeğime etkisi olacak diye de korkum var. İnşallah benim eşimde öyle olur…
Deletedmom_115 KubraSoyal bende ailemden uzağım hemde çok uzak ve ilk gebeliğimde senin gibiydim yetmedi bide eşimin annesi ve kardeşi bize yerleşmeye geldiler hem yeni evliydim hem yeni hamileydim eşimle boşanmanın eşiğine gelmiştik baya zordu şimdide eşimle iyiyiz hamileliğime karşı bu sefer hassas ama bu kez de kardeşim kanseri yenmişti yeniden yakalandı uyku bile uyuyamıyorum yani seni çok iyi anlıyorum şuanda da kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki arkadaş çevrem de yok burda komşum vs kimsem yok ama evlatlarımıza sarılıp hep iyi düşünelim Allah büyüktür
Deletedmom_115 Simasu14 23 evet ama 1 hafta önde gidiyordu en son bebeğim. Sizin nasıl gidiyor cinsiyeti ne ?
Maviniz KubraSoyal aralığa denk geliyor ikinci gebeliğim ilkinide Aralık’ta yapmistim cinsiyet ogrenecem 18. Haftamdayim ne yapmak istiyorsunuz
Bebekveben Bende 22+1 im bugün Aralık 15 e kadar dogum görünüyor ancak ilk kızımı 35+6 da doğurdum bunu da Kasım sonu dogururum diye düşünüyorum.
sumerveyilmaz Bebekveben Merhaba bende 22+0 im bugün,doğum son tarih 15 Aralık gözükúyor ama 2.gebelik sezeryan olucağı için 5Aralık Allah izin verirse düşünüyorum ilk kızımda 5Aralık doğumlu çünkü,buda kız👼🏼🤲🌸
KubraSoyal Deletedmom_115 tam olarak bende öyleyim. Hiç bu kadar yalnız hissetmemiştim hayatımın hiçbir evresinde. Beklentilerim var demek ki… haksız da değiliz aslında sonuçta özel bi dönem geçiriyoruz. Allah büyüktür. Bebişlerimiz iyi gelsin bize… size de çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda tekrar atlatır kardeşiniz ve son olur…