Fundaaaaa Srp53 hahaha denemek deli işi 🤣 biz denemedik deri altı implant taktırmıştım kısa bir süre korumuş sadece 3-4 ay sonra hamile kalmışım 🥸
Srp53 Fundaaaaa belki de kızlar böyle yanlışlıkla falan dünyaya geliyor 😀 zaten artık öyle düşünüyorum hasbelkader kız olmuşuz 🤣
Nazgrr Fundaaaaa hadi canım bende doğum sonrası deri altı implantı düşünüyordum 😐😐 6 ay değilmiydi koruması
Hiratuba Srp53 bir kızım var bir de oğlum olacak nasip olursa. Çevremde kızı olmayan kimi görsem hep içimden dua ediyorum kız çocuğunu tattırsın diye 🥰 çok başka bi duygu büyüdükçe daha da farklı oluyor arkadaş oluyorlar gerçekten. Rabbim inşallah sizin de gönlünüze göre versin sağlıklı hayırlı evlat olsun 🌼
Srp53 Hiratuba evet kız çocuğu çok farklı anne için de baba için de hele elden ayaktan düşünce Allah herkesin gönlündekini Hakkında hayırlı kılsın ❤️
Meltemm21 Srp53 benimde 7 kuzenim ve 2 arkadaşım hamile bende dahil 8 kişi erkek bebeğe hamileyiz sadece arkadaşımın kızı oluyor
Hiratuba Srp53 biz ilk çocukta çok istiyorduk kız evlat, bi de uzun seneler olmadı aşılamayla hamile kalmıştım. Kız olduğunu duyunca havalara uçmuştuk hiç unutamadığım bi andır 🩷 ikinci erkek çok takılmadık cinsiyete elimizde bi tane kız olunca 😀
Rumuz36 Fundaaaaa bazıları kız bebeği planlayarak yapıyormuş sizinde mi öyle oldu Sağlıkla hayırla kolaylıkla gelsin minik kız 🤗🤰🙏
waffleask Srp53 2022 de hamile kaldım 2023 de kız doğurdum 2024 de hamile kaldım 2025 de erkek doğururum bu sene erkek senesimi bilmem ama arkadaşımın kızı olacak hayırlısı olsun sağ salim kucağımıza alalım 🐣
Dfn511 Srp53 galiba ailecek biz doguruyoruz🤣🤣🤣 annemin 4 kızı var ablamın 3 kızı kardeşimin 1 kızı benimde 1 kızım var iki tanede ikiz kızım İnşallah bugün yarın aramıza gelicekler yani hiiiç erkek yok kız nüfusunu biz tamamlıyoruz🤣🤣🤣🤣
Srp53 Dfn511 mecbur bizim erkekler sizden kız alacak Türkiye’nin gelecek kız nüfusu resmen sizin aileymiş 😀
Seymalar Srp53 ben dahil dört arkadaşım da erkek ajajaja bu sene erkek senesi asla kız doğuran görmedim 😂😂
edagll Srp53 Dün kızım olacağını öğrendim Ama %80 bı olasılıkla dedi doktor Kızlardan birini ben doğuracağım galiba 🤣🥰
busra_basturk Srp53 benim çevre tam tersi ablam dün doğum yaptı kız görümcem 7 aylık onunda kız arkadaşım oda kız yengem oda kız benimki erkek döngüyü bozdum🤣
elif475475 Srp53 onu bilmiyorum da dünyada kız çocuğu olmasını çok çok istemeyen anne sayısı çok azmış biri de benmişim onu anladım 😅