elif475475 Srp53 niye kız istiyorsunuz ki bilmiyorum bence kız bakmak çok zor 😁 oğlum var ama benimki de kolay bir çocuk bence ondan öyle düşünüyorum. Şimdi hamileyim cinsiyeti asla umrumda değil inşallah oğlumun kopyası olur. Çünkü ideal bir çocuk çok rahat büyüttüm. Her anlamda aynısı olsa yine erkek olsa sevinirim mesela. Kız aşırı aşırı Trip atıyor benlik değil ben çok rahat bir tipim düşünemiyorum bir çocuğun bana triplenmesini 😅
Hiratuba Srp53 biz ilk çocukta çok istiyorduk kız evlat, bi de uzun seneler olmadı aşılamayla hamile kalmıştım. Kız olduğunu duyunca havalara uçmuştuk hiç unutamadığım bi andır 🩷 ikinci erkek çok takılmadık cinsiyete elimizde bi tane kız olunca 😀
Srp53 Hiratuba valla ben de çok istediğim için sanki beni bulmazmış gibi geliyor ya kız olursa çok şaşırırım valla 😀
Hiratuba Srp53 aynen bizde ilkinde öyle düşünmüştük, aşırı istediğimiz için kesin erkek diyorduk. İnsallah gönlünüze göre olur hayırlısıyla kızınız olur çok sevinirim. Bana da haber verin kız olursa bi de sizin için sevineyim ayy 🥰
Nazgrr Srp53 öyle öyle valla kız çocukları bir başka erkek çocukları zor gerçekten bir erkek kardeşim var hala büyütmeye çalışıyoruz haaa birde kaynanamın doğurduğu var 😂😂
Srp53 Nazgrr kaynanamızın doğurduğu hepsinden beter vallahi bakınca erkekler de Allah’ın bir mucizesi bu yaşa kadar geliyorlar 😀
Nazgrr Fundaaaaa hadi canım bende doğum sonrası deri altı implantı düşünüyordum 😐😐 6 ay değilmiydi koruması
Fundaaaaa Nazgrr evet %99.9 korumaydı kim derse eşimde korunduğu halde büyük bir şok yaşattı bize kızım 😅🙊
Egeliiii Srp53 ayyy yok çocuğuma bu kötülüğü yapamam ama 3. Bebeği de düşünüyorum artık Kıbrıs’a gidip cinsiyetli tüp bebek mi yaptırırım orasını bilemem ama o kızı bulmam lazım😂😂
Srp53 elif475475 bilmiyorum ki kız çocukları daha sevimli geliyor bana herhalde ondan erkek bi yaşa kadar sevdiriyor bence kendini en azından benim çevremdekiler öyle. Yeğenim erkek 3 yaşında. Hayatımda gördüğüm en sempatik bebeklerden biriydi ölüyordum onun için çocuk 2. Yaşına girdi o gün bütün işve cilve hepsi kayboldu şu an beni gördüğünde üstümde tepnmekten başka bir şey yapmıyor 😆
elif475475 Srp53 ahahah benimki 3 olmak üzere şu anda hala tüm gözler üstünde bence çocuktan çocuğa değişiyor olabilir. 4 kız yeğenim var kendi oğlum diye demiyorum gerçekten erkek büyütmek mental olarak aşırı kolay belki fiziksel zor olabilir 😅
mnk_brlce1 Srp53 Benim de gönlümden geçen kızdı 12 haftalığım doktorum erkek gibi dedi Allah hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin 😌