3827 Sarina98 valla ilk bende inanmadım dediğim gibi benimki tutunca doğruluk payı var herhalde dedim 🤭🤭
Egeliiii Srp53 o da bişey mi çevremde 20 hamile varsa 18i erkek , bir oğlum var çok şükür 2. Oğlumda yolda 😂kız olur demiştik ama yine kız senesini bulamadık
Srp53 Egeliiii bu kızların peşinden erkek olması için koyulan isimler var ya yeter döndü vs onun erkek versiyonu barsa ikinciye koyun patlatın bir tane daha 😆
Fundaaaaa Srp53 iki erkek sonrası çok şükür kızımı bekliyorum şu an 😁 çevremde 2 kuzenim ve bir arkadaşım var kız onlarında annemin iş arkadaşı da hamile oda kızmış 😁 bizim çevrede de erkek yok bu sene hiç
Rumuz36 Fundaaaaa bazıları kız bebeği planlayarak yapıyormuş sizinde mi öyle oldu Sağlıkla hayırla kolaylıkla gelsin minik kız 🤗🤰🙏
Egeliiii Srp53 ayyy yok çocuğuma bu kötülüğü yapamam ama 3. Bebeği de düşünüyorum artık Kıbrıs’a gidip cinsiyetli tüp bebek mi yaptırırım orasını bilemem ama o kızı bulmam lazım😂😂
Fundaaaaa Srp53 hahaha denemek deli işi 🤣 biz denemedik deri altı implant taktırmıştım kısa bir süre korumuş sadece 3-4 ay sonra hamile kalmışım 🥸
nuurmiss Srp53 hepimizin çocuğu sağlıkla dünyaya gelsin uzun ömürleri olsun cinsiyetin bir önemi yok 😁💙💙
Akkdkxjdndbn Çevremde 4 hamileyiz 3’ü erkek, 1 ‘i erkek dendi sonradan kız olduğu ortaya çıktı. Bu yıl erkek senesi kesinlikle .