huysuz__ Srp53 ben ve çevrem kız 1 tane erkek bekliyoruz. Kontrollerde de genelde kız bebek annelerine denk geliyorum🥲😅
Srp53 huysuz__ siz benim bebeğe nubu kız demiştiniz birkaç gün önce hatırladım sizi ☺️inşallah doğru tahmindir hayırlısıyla 😀
Gamzecabuk Srp53 ahahah ama daha bi güzel oldu bir 5 saniyelik o şok olma duygusu şuan kızım olacağı icin çok heyecanlıyım ❤️
Srp53 Gamzecabuk genelde anneler kız istiyor ya daha sempatik geliyor sanırım kız çocukları. Erkeği bir yaşa kadar seviyorsun mesela benim çevredekilere bakıyorum 3 yaştan sonra sanki bi anda sevimli gelmemeye başlıyorlar 😀
3827 Srp53 canım bende dün erkek olduğunu öğrendim 16. Haftadayız Çin takvimi tuttu inanmaya başladım Çin takvimi seninkini ne gösteriyor 😄😄
Merve_kucuk Srp53 Gerçek doğum tarihiniz ve son adet tarihiniz ama eğer adet tarihiniz örnek veriyorum 29 Nisan ise mayıs ayına bakmanız lazım
myangelson Alkar hadi bakalım devlete gidiyorum herhalde 16. Haftadan sonra cinsiyet söyler görürse daha çok haftalar var önümüzde 😊 Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🤲🏻🧡
yaasemin Srp53 yok canım ıkıyle kalmayı düşünüyorum eşim 3 de istiyor ya kız olursa dıye benim fıkrımı değiştirmeye çalışıyor ama kız olcağını sanmıyorum oda erkek olursa tımarhanelık olurum kesın kafamda huniyle gezerim kesın 😂😂