Sclozdgru Kkklelp inşallah ben dayanamayıp 9. Günüm de yapmıştım kan testi bide 12. Gün yapmıştım artışa bakmıştık bence yarın sabah sağlık ocağında ver kan Cuma da bidaha ver artışa bakarsın 🥰
Sclozdgru Kkklelp korkma herşey rabbimden bende test verirken dedim rabbim ne verirsen hayırlısını ver dua ederek ver Allah hakkımız da hayırlısını nasip etsin inşallah olumludur güzel haberlerini bekliyoruz 🥰
Kkklelp Sclozdgru inşallah bana umut oldunuz Allah razı olsun sizlerden inşalllah kanda pozitif olur inşallah 🤲🏻
Slenn Tubaaslnkzl değerim çok düşük çıktı 5. Gün embriyosu 11. Günde 36 çıktı 2 gün arayla kan testi verdim katlanarak arttı
Tubaaslnkzl Slenn inşallah hepimizin değeri yüksek olup kat be kat artarak çıkar.. Eşimi ikna ettim perşembeyi cumaya bağlayan gece test vercem çok heyecanlı ve stresliyim dua et olur mu? Hepimiz birbirimize dua edelim.
Slenn Kkklelp tabiki ederim dualarım isteyen tüm anne adaylarıyla Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Rahat ol diyeceğim fakat biliyorum olmuyor kafada sürekli soru işareti acaba tuttumu? Ama inanın ki hiç bir belirtim olmadı forumlarda bu konular biraz fazla abartılıyor ilk transferimde hep belirti aradım her an kendimde birsey bulmaya çalıştım sonuç negatif oldu 2. De çok umutsuzdum zaten olmadı dedim ama sonuç beklediğimden çok farklı çıktı
Slenn pikacuu_ evde gebelik testi yapmayın bekleyin doktorunuzun verdiği tarihte kan testi verin ben ilk transferimde forumlarda aldanıp 5.6. Gün gebelik testi yaptım evde ve zaten bisey yok diyip bosverdim kahveye çaya yasak olan herseye başladım belkide tutma ihtimalini kendim bitirdim sabirsizligimdan 2. Transferde Dr ne dediyse dinledim test yapmadım forumlarda gezmedim 11. Gün kan verdim ve istediğim haberi aldım olumlu olmak çok önemli
pikacuu_ Slenn evet eşimde öyle diyo erken yapmama izin vermiyor ama zaman da geçmiyor şuan adet ağrısı gibi ağrılarım var neden acaba 😒sizde de olmuş muydu
Kkklelp pikacuu_ sakın yapma canm bekle sabret dua et benimde ağrılarım var inşallah gebeliktendir duadan başka çare yok 🤲🏻
Ozlem_Ada_08 pikacuu_ 5.gün embriyo ise Kızımı 8..günde 2.kızımı 9.günde öğrendik Rabbim emeklerinizin karşılığını versin inşallah🙏
pikacuu_ Ozlem_Ada_08 evet 5.gün embriyosu amin rabbim isteyen emek veren herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻
pikacuu_ Festinalente ben beklicem galiba doktorun dediği tarihte yapcam eşim izin vermiyor erken yapmama 🤦🏻♀️
pikacuu_ Kkklelp evet canım tek çare dua Rabbim bizlere de pozitifi en kısa zaman da görmeyi nasip etsin o kadar emek verdik bu süreçte zorluklar geçtik inş nasip olur o güzel haberi almak 🌸