pikacuu_ Festinalente ben beklicem galiba doktorun dediği tarihte yapcam eşim izin vermiyor erken yapmama 🤦🏻♀️
pikacuu_ Kkklelp evet canım tek çare dua Rabbim bizlere de pozitifi en kısa zaman da görmeyi nasip etsin o kadar emek verdik bu süreçte zorluklar geçtik inş nasip olur o güzel haberi almak 🌸
pikacuu_ Tubaaslnkzl hayır canım benim adet ağrımda bacaklarım ağrıyor şuanda öyle arada oluyor sürekli değil
Tubaaslnkzl Slenn inşallah hepimizin değeri yüksek olup kat be kat artarak çıkar.. Eşimi ikna ettim perşembeyi cumaya bağlayan gece test vercem çok heyecanlı ve stresliyim dua et olur mu? Hepimiz birbirimize dua edelim.
Tubaaslnkzl pikacuu_ iki gündür yanma gibi bir ağrım oluyor benim de vücudum bana oyunda oynuyor olabilir merak ettim o yüzden seninki de aynı gibi diye sonumuz pozitif olup aynı olur umarım
pikacuu_ Tubaaslnkzl canım naptın kan verdin mi ben biraz önce test yaptım pozitif ama kan vermedim henüz 🥲
Tubaaslnkzl pikacuu_ kaçıncı gün vermeni istedi doktorun benimki 5. Gün embriyosu olduğu için 10. Gün vermen yeter demişti