Tubaaslnkzl pikacuu_ Nates vitamin, duphaston, dekort, coraspin, prograf, progestan fitil, cyclo progynova (beyaz olanları içip kahverengileri atıyorum), oksapar ve 5 günde 1 proluton iğne kullanıyorum seninle aynı olanlar var mı
Slenn pikacuu_ test yapayin 10 gün evde gebelik testi yaptım negatif çıktı zoraki doktorum bekliyor diye kan testi verdim kan testimde hamile olduğumu öğrendim değerim düşüktü belki gebelik testim yanlış oldu ama ben boş yere karalar baglamistim 😀
pikacuu_ Slenn bende ondan korkuyorum testte negatif olursa diye hayali bile kötü bende 9 veya 10.gün test yapmayı düşünüyorum bir kaç gün sonra da kan veririm
Kkklelp Slenn canım bende 7. Günde yaptım şuan umut oldun bana inşallah benimde öyle olur dua et benim için 🙏🏻😔
Slenn Ve bu süreçten geçen herkese bir tavsiye kendinizde belirti aramayın kullanılan ilaçlar çok fazla bazen yanıltıcı olabiliyor hiç bir belirti olmadan pozitif gördüm
Kkklelp pikacuu_ bencede yapmayın ben çok pişmanım 7. Günde yaptığım için çıkmadı 😔kanda pozitif çıkar inşallah umuduyla bekliyorum🤲🏻🤲🏻
Slenn pikacuu_ evde gebelik testi yapmayın bekleyin doktorunuzun verdiği tarihte kan testi verin ben ilk transferimde forumlarda aldanıp 5.6. Gün gebelik testi yaptım evde ve zaten bisey yok diyip bosverdim kahveye çaya yasak olan herseye başladım belkide tutma ihtimalini kendim bitirdim sabirsizligimdan 2. Transferde Dr ne dediyse dinledim test yapmadım forumlarda gezmedim 11. Gün kan verdim ve istediğim haberi aldım olumlu olmak çok önemli
Slenn Tubaaslnkzl değerim çok düşük çıktı 5. Gün embriyosu 11. Günde 36 çıktı 2 gün arayla kan testi verdim katlanarak arttı
Slenn Kkklelp tabiki ederim dualarım isteyen tüm anne adaylarıyla Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Rahat ol diyeceğim fakat biliyorum olmuyor kafada sürekli soru işareti acaba tuttumu? Ama inanın ki hiç bir belirtim olmadı forumlarda bu konular biraz fazla abartılıyor ilk transferimde hep belirti aradım her an kendimde birsey bulmaya çalıştım sonuç negatif oldu 2. De çok umutsuzdum zaten olmadı dedim ama sonuç beklediğimden çok farklı çıktı
Sclozdgru pikacuu_ benim de 5. Gün embriyosuydu 9. Gün de kan verdim pozitif di bide 12. Gün verdim artışa bakmak için çubuk yapmadım ne olur ne olmaz üzülmeyim diye inşallah sizde olumlu haberler alırsınız 🥰🤲🏻
Sclozdgru pikacuu_ kaçıncı günündesin şuan bence de direk kan ver kesin sonuç al hayırla gelsin minik civciv 🥰
Sclozdgru Kkklelp inşallah ben dayanamayıp 9. Günüm de yapmıştım kan testi bide 12. Gün yapmıştım artışa bakmıştık bence yarın sabah sağlık ocağında ver kan Cuma da bidaha ver artışa bakarsın 🥰