pikacuu_ Tubaaslnkzl benimki de çift sonucu burdan yazalım dua edelim birbirimize ve isteyen herkese 🤲🏻🥲
Tubaaslnkzl Tabi ki yazalım inşallah ❤️ ben sabah dayanamadım erken gebelik testi yaptım bir tane ve test bozuk çıktı 😞 belki de yapmamam gerekiyordu erkendi diye inşallah günü geldiğinde hayırlı sonuç alırız🤲
pikacuu_ Tubaaslnkzl bence çok erken canım biraz daha bekleyelim erken yapıp moral bozmayalım 9 10 . gün yapmayı düşünüyorum ben
Tubaaslnkzl Günün nasıl geçiyor nasıl vakit geçiriyorsun evde ben kaç gündür devamlı yatıyordum tuvalete ve ara ara kısa yürüyüşlere kalkıyordum ama bugün biraz daha hareketli olcam
pikacuu_ Tubaaslnkzl ben de ilk 3 gün yattım arada evin içinde yürüdüm ama dün normal hayatıma döndüm yemek falan yaptım tabi ağır işler yapmıyorum
Tubaaslnkzl MUCIZEMM__ değerin çok iyi hemşirem 10. Gün en az 50 60 olması lazım demişti ama sen kesin sevincini 2 gün sonra tekrar verdikten sonraya sakla ondan sonra doya doya sevin ❤️
Tubaaslnkzl pikacuu_ aynen öyle artık bende yavaş yavaş dönüyorum bu sabah kahvaltı hazırlayarak başladım normale… Evet kesinlikle dikkat et ağır iş yapma eğilip kalkarken de dikkat edelim
MUCIZEMM__ Tubaaslnkzl yaa öyle mi çok teşekkür ederim bakalım iki gün sonra ne olucak sonuç ilki düşük olmuştu korkuyorum yine aynı olmasından
Tubaaslnkzl MUCIZEMM__ işte bende o yüzden diyorum sevincini sakla iki gün sonra sevinç patlaması yaşarsın inşallah.. korkma bu defa güzel olacak hepimiz için benimde iki düşüğüm var ve üzülmüyorum bunun için teşekkür ediyorum rahmime kucağımda olmasalar bile en azından çocuğum olabiliyor bunu biliyorum sende böyle düşün ve kendinde dahil hepimiz için dua et❤️❤️
MUCIZEMM__ Tubaaslnkzl Tubaaslnkzl çok teşekkür ederim rabbim en kısa zamanda hepimize kolaylıkla hayırlı evlatlar nasip etsin
Tubaaslnkzl pikacuu_ aslında 5. Gün embriyosu için önemli olan ilk iki gün çünkü çok araştırdım nerdeyse bütün doktorları dinleyip bütün yazıları okudum bu yüzden allahın izniyle tutundularsa çoktan anneyiz demektir❤️😍
pikacuu_ Tubaaslnkzl inşallah Rabbim bize de o mutluluğu nasip etsin 😍 sen şimdi hangi ilaçları kullanıyorsun canım
Tubaaslnkzl pikacuu_ Nates vitamin, duphaston, dekort, coraspin, prograf, progestan fitil, cyclo progynova (beyaz olanları içip kahverengileri atıyorum), oksapar ve 5 günde 1 proluton iğne kullanıyorum seninle aynı olanlar var mı